Corvus
Latrodectus
Торинскиот Коњ?Се плашам дека еден од следните предлози ќе ве избрка сите.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Торинскиот Коњ?Се плашам дека еден од следните предлози ќе ве избрка сите.
А?Торинскиот Коњ?![]()
Плус на еден од избеглиците тој филм му е омиленThe turin horse
Aludira na bela tar, dolgi kadri, dosadno
The turin horse
Aludira na bela tar, dolgi kadri, dosadno
Не сум го гледал, затоа не ми беше познат. Што знам, кога ќе размислам, на @wot може и да му се допадне тој филм. Во едно сум само сигурен: @Filip Telford има да псуе...Плус на еден од избеглиците тој филм му е омилен![]()
Читав дека целата актерска екипа 5 месеци пред да почне снимањето на филмот биле на training camp за кошарка, на кој вежбале некогаш и по повеќе од 8 часа дневно. За некои актери било навистина тешко. Ова е прв филм во кариерата на Чејнинг Татум, на пример, а за него веројатно сте слушнале дека пред тоа работел како стриптизер (тоа беше најчестиот муабет кога беа актуелни Magic Mike филмовите зашто скоро секогаш ги окаратеризираа како негови биографски), и немал баш некој талент за кошарка, па навистина му било тешко да се вклопи. Дополнителна тежина за цела екипа била што режисерот сакал скоро секоја сцена додека играат кошарка да ја сними од различни агли со различни камери, па така некои сцени (акции, додавања) ги повторувале десетици пати, одново и одново.Како голем следач на кошарка, посебно американска, немам некои замерки за кошаркарскиот дел, сосем културно изработен.