Комита Ултрас
Модератор
Не стигнав периодов да го гледам, ама ќе го гледам следнава недела па ќе пишам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас веќе не се сеќавам на ниту еден детаљ од филмот. Да треба да го раскажам, појма немам што да кажамскоро целосно го имам и заборавено филмот.
Успеа да најдеш филм што скоро сите го немаме гледано!Пробав да си направам список со филмчиња што повеќето не сте ги гледале и имам само едно да ви кажам:
Кои лудаци сте вие, па дали сте нормални се сте гледале?!?!?!
Ми останува уште да прогуглам унгарска кинематографија....
Well... По тоа што видов само @moongoses го гледал ама немаше ни оценка ни ништо... Искрено ме измачивте.. Најстрашно е што изгледав тон глупи филмови за да најдам некој нормален.. Како посебно глуп ќе го издвојам:Успеа да најдеш филм што скоро сите го немаме гледано!![]()
Не знам дали знаеш ама не мора да го имаш гледано филмот што сакаш да го предложиш.Well... По тоа што видов само @moongoses го гледал ама немаше ни оценка ни ништо... Искрено ме измачивте.. Најстрашно е што изгледав тон глупи филмови за да најдам некој нормален.. Како посебно глуп ќе го издвојам:
Аха, па да се погоди некој отров и да ме псуете.. Нееене.. Овој е гледливНе знам дали знаеш ама не мора да го имаш гледано филмот што сакаш да го предложиш.
Јас кога давам филмови секогаш ми се гледани, и пак ме пцујатАха, па да се погоди некој отров и да ме псуете.. Нееене.. Овој е гледлив![]()
Ќе се извадиш дека и ти го немаш глеано и ќе се придружиш на пцовките.Аха, па да се погоди некој отров и да ме псуете.. Нееене.. Овој е гледлив![]()
Да бе, кај очи оставив кликајќи што сум гледал, уште оценки да ставамWell... По тоа што видов само @moongoses го гледал ама немаше ни оценка ни ништо...
Не мора, јас еднаш предложив што го немам гледано, па Злате ме изрибаНе знам дали знаеш ама не мора да го имаш гледано филмот што сакаш да го предложиш.
Твојот вкус за класична женска убавина тука е неразбран.Јас кога давам филмови секогаш ми се гледани, и пак ме пцујат![]()
Како, како? Што било? Озбилно не се сеќавам.Не мора, јас еднаш предложив што го немам гледано, па Злате ме изриба![]()