Еве ме и мене назад. Јас се извинувам што не можев да стигнам навреме за да се подготви теренот за новиот филм, зашто викендов + вчера имав неколку слободни денови кои ги искористив далеку од сајбер просторот, малку да одморам и да наполнам акумулатор. Е сега вака:
Знаев дека ќе дојдеме до овој момент, кога почнуваат одмори, кога сонцето не ни дозволува да седиме дома пред екран, па така гледаноста на филмовите паѓа. Воедно и им се извинувам (иако не дека сум јас лично крив за нешто) на предложувачите кои ќе се погодат да предложуваат во овој период што нивните предлози нема да имаат барем 12+ гледачи и рецензенти тука. Прв кој го „вкуси“ ваквиот горчлив расплет за неговиот предложен филм беше
@Bojan Van Buuren чиј предлог, Goodbye Lenin! го гледавме само осуммина, што засега е неславен рекорд. Ако ја броиме и седмицата на
@grande-juve кој пак не не почести со мислење - 9 гледачи, што пак е лошо. На
@Spiegel ,
@џимеј ,
@ob1 и
@Хефест ова им е веќе втор по ред неизгледан филм, па знаете дека тоа е „работ на попустливоста“. Со третиот неизгледан, го губите статусот „полноправен член“, иако можете да си го вратите кога сакате. Тоа му се случи овојпат на
@Iceboy на кого ова му беше трет по ред неизгледан, па ако сака да му простиме, ќе мора да изгледа барем еден, било кој, може еве новиов, не мора некој од овие три по ред неизгледани.
Не го гледаше и
@Џонтра Волта , а и
@Leo Bonnie и
@dejan_k на кои ова им е првиот пропуштен филм воопшто!
Јас искрено се надевам и посакувам да си ги консолидираме редовите и полека да се вратиме на старите патеки, па затоа, еве, ве молам сите соберете сила и гледајте го предлогов на
@wot , во портокалова фаза секако не можете многу да шетате надвор.
А за
@wot - какви клизачи и какво изненадување ми направи и мене, немате поим! Да не ви покажувам сега конверзации меѓу мене и него во врска со неговиот избор на филм, и тука, и на фејсбук, но верувајте дека овој кој го има предложено не беше ни спомнат, никаде. Последниот договор кој падна, беше за сосема друг филм.
Не знам што го спотерало ноќеска по полноќ да се премисли, но се надевам на арно ќе е, оти за прв пат имаме ваков жанр, а во периодов може и тоа ни е баш потребно заради поголема гледаност - малку порелаксирано филмче. Искрено, јас му се радувам, и едвај чекам да бидам послободен и да му седнам (веројатно во петок). Се надевам исто и вие![DOUBLEPOST=1466504071][/DOUBLEPOST]А, да, и -
@wot - смени во насловот - 20.06 - 03.07.