- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.536
- Поени од реакции
- 29.100
@Комита Ултрас , @grande-juve , @wot , @Imperatorot и @Darklady - уште ден и пол имате за The Passion of the Christ.
Pozdrav od Dubrovnik
Ke go gledam sleden vikend…
@Комита Ултрас , @grande-juve , @wot , @Imperatorot и @Darklady - уште ден и пол имате за The Passion of the Christ.
A Cure for Wellness (2016)
Ау, какво возење беше филмов! Не се сеќавам кога последен пат вака сум уживал. Потполно се согласувам со сите погоре и за сценариото, и за скоро се (освен за должината, немаше да ми смета и 10 саати да трае ). Перверзии беше! @wot не знае да разочара во Клубов (освен ако прати трипи полу-live-action-полу-анимирани филмови во кои ликовите стануваат нацртани ). Прејака атмосфера! Плус никој не ја спомна песничката што на моменти ме потсеќаше на вториот валцер на Шостакович - даваше плус на цел тој магичен реализам кој се провлекуваше низ филмов. Ми се допадна и тоа што ги имаше сите елементи на драмското дејство, вклучително и разврска, епилог, и искрено, да останеше отворен за толкувања како Shutter Island кој сите погоре го спомнавте, според мене ќе изгубеше многу. Се согласувам дека филмов е некоја 7 или 8, реално, но оценките јас ги давам според тоа колку мене ме допреле, или колку сум уживал додека сум гледал, а реков - вака не сум уживал одамна, затоа една 9/10 од мене, заслужена! Давајте уште вакви, не знам како сум го испуштил ова, од 2016 имам гледано дури 156 филма!