FIFA 13

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Од кога ја симнав пред неколку недели па до денес ниту еднаш не ми крашнала нити пак сум имал некој проблем, овој 1.5 пачов е нешто обавезен, менува нешто клучно во гејмплеј или слично или не знам трансфери, тимови итн?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Кога ќе продолжам договор на играч во remaining пишува дека играчот има уште -Xгодини и Хмесеци.
После тоа си иде од клубот како да му завршил договорот.
Исто така и кога ќе прифатам понуда за некој играч играчот останува во клубот.

Багови колку сакаш..

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Не ми се верува дека од најдобрата фудбалска игра до сега ЕА со нивните апдејти направи :гомце: од игра.
Ќе фатам пиратската ке си ја инсталирам и ќе си ја играм таа верзија, зошто се чувствувам како ПЕС да играм :facepalm:

ЕА најголемите :гомце::гомце: :mad:

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
Добро бе, еднаш ми сецка, еднаш не :mad: Нема шанси да е за перформанси, јак ми е лаптопот, намалив и на медиум и пак исто...

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.339
Поени од реакции
5.718
Добро бе, еднаш ми сецка, еднаш не :mad: Нема шанси да е за перформанси, јак ми е лаптопот, намалив и на медиум и пак исто...
Кај мене не сака ни да почне натпревар а не пак да сецка :/

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Не ми се верува дека од најдобрата фудбалска игра до сега ЕА со нивните апдејти направи :гомце: од игра.
Ќе фатам пиратската ке си ја инсталирам и ќе си ја играм таа верзија, зошто се чувствувам како ПЕС да играм :facepalm:

ЕА најголемите :гомце::гомце: :mad:
Зашто бе, мене исто ми е, ништо ново не приметив :confused:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Зашто бе, мене исто ми е, ништо ново не приметив :confused:
Многу глупости брат.
Ај тоа што во фифава е традиција кога мењаш играч да ти се уклучува некој 5ти, тоа ОК. Ама она кога играш против некои ламери што освен Реал и Барса не знаат ништо друго и first pass прецизноста претходно не беше како сега. Сега ти иди некое бате, зема Реал или Барса и све на прво.. све на прво, нема никаква грешка во пасовите, ми иде да повратам. И кога ке излезе сам пред гол и кога ке промарши, одма гледаш колку му е знаењето. Некогаш пред апдејтите ќе се погодело некое бате добро да игра, и сварно тоа со пасовите со знаење да го прави, ама сега? Сега исто некој нуб ти зема (ајде да речеме) Дортмунд и исто така све на прво игра, и све тоа прецизно :eek:
Не е таа течноста/реалноста што беше.
Ја уништија играта и ептен сум исфрустриран, да не зборувам и за серверите што од ден на ден се повеќе и повеќе лагираат.
Доколку не излезе за 1 недела мах. некој фикс или било што, ја бришам и си ја инсталирам пиратската. Барем ќе уживам додека играм. :гомце:

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.339
Поени од реакции
5.718
Значи сепак не се заебав што не и направив пре-ордер ..

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Значи сепак не се заебав што не и направив пре-ордер ..
Си се заебал и тоа гадно :) Јас ја играм на ХБОХ и немам од што да се жалам освен од серверите што некогаш те дисконектираат , си фурам УТ прва лига :)

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Да не сака некој да ја купи FIFA 13 оригинал за плејстејшн? Земал едно другарче, ја уклучил, ја пробал, изиграл 2-3 утакмици, ама му била потапа него ПЕС, па не ја сака. Ако сака некој, нека пише. Цена по договор.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Најдов друг крак и го кладов rld.dll фајлот кој неможеше да го прочита.
Арно ама сега нејќи да се уклучи играта, а не се појавува поќе тој проблем со rld.dll. Знам некој имаше ваков проблем ама многу се 50 страни да пралистувам за да ги најдам мислењата. Ај некој добар нека ми поможи :)

Член од
17 септември 2012
Мислења
896
Поени од реакции
515
Најдов друг крак и го кладов rld.dll фајлот кој неможеше да го прочита.
Арно ама сега нејќи да се уклучи играта, а не се појавува поќе тој проблем со rld.dll. Знам некој имаше ваков проблем ама многу се 50 страни да пралистувам за да ги најдам мислењата. Ај некој добар нека ми поможи :)
Пробај апдејт драјвери.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Иначе во југотен ја нема сеуште :) Ако разбери некој кога ќе ја донесат нека пиши ..
јас бев прошлата недела вторник-среда ми рече ке ја добиеле а да не знаеш колку пари е се заборавив да прашам :D

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
Зашто нормално примам доста голови на legendary, бордот на директори сам ми го пазари Мика Ричардс и ми го бапнаа во тимот, па после се извинуваа што тоа го направиле без мое знаење :D Ниедна утакмица нема да изигра човекот.. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom