Fatboy Slim во Скопје - 18.12.2009

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.496
Поени од реакции
8.017
На ФБ профилот на Сања, оригиналната Babygirl пишува дека ФБС ќе почне од 1, што ми делува сосема реално како тајминг.

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Епа земи ти сарма, ја ракија ќе обезбедам,тончи земи прибор ти нешо чашки вилувчиња и вотка салатиче едно нека напраи и готоо.Ќе стаиме наш штанд таму од тие куќучките.
Од мене имате по троа баклава за на крај :)))

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
На ФБ профилот на Сања, оригиналната Babygirl пишува дека ФБС ќе почне од 1, што ми делува сосема реално како тајминг.
Оригиналната Бејбигрл бе :)))

Инаку, и јас и верувам неа! Фетбој Сања од кај 01 :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Фетбој Сања :pos2::pos2::pos2::pos2: леле 01 саат ... -20 :( замиси коа ке дојдат со јахтите у вардар... има да биде исто ко на брајтон бич :pos2:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Имаше едно инфо незнам кај го прочитав ваљда во некој весник онлајн, од 18 часот ќе почне прославата, прво ќе настапат македонските „ѕвезди“, па од 22 часот Здравко Чолич ќе пее, и после 1 Fatboy Slim со 1 и пол часовен сет.
Цела прослава ќе трае до 3 часот пополноќ.

Така да то је то.

V

VeniVidiVici

Гостин
Хм. Се трудам да почитувам сечиј вкус и секаков стил на музика но едноставно неможам повеќе. Fаtboy Slim е нешто најгадно и најлошо што и се има случено на музиката после Ристо Бомбата и кучешка тенија... Дури и да ми дадат 1,000 денари тие мене, не би присуствувал на такво гнило нешто како нивен концерт, а замислете треба вие да платите за влезница. ц ц ц...

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Хм. Се трудам да почитувам сечиј вкус и секаков стил на музика но едноставно неможам повеќе. Fаtboy Slim е нешто најгадно и најлошо што и се има случено на музиката после Ристо Бомбата и кучешка тенија... Дури и да ми дадат 1,000 денари тие мене, не би присуствувал на такво гнило нешто како нивен концерт, а замислете треба вие да платите за влезница. ц ц ц...
Налет останатиот дел од постот почитувајќи ја различноста во вкусовите, ќе прашам само едно - што е најдоброто што и се случило на музиката, ете, после Ристо Бомбата?

V

VeniVidiVici

Гостин
Налет останатиот дел од постот почитувајќи ја различноста во вкусовите, ќе прашам само едно - што е најдоброто што и се случило на музиката, ете, после Ристо Бомбата?
Iron Maiden, Joe Satriani, Tool, Opeth... па дури и Тавитјан Brothers...
А за Fatboy Slim, come on... жива катастрофа по музиката.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.496
Поени од реакции
8.017
Дури и да ми дадат 1,000 денари тие мене, не би присуствувал на такво гнило нешто како нивен концерт, а замислете треба вие да платите за влезница. ц ц ц...
Сепак се работело за вкусови, како што прочитав пост под овој. Енивејз фановите на Норман Кук се пресреќни што Литиум Рекордс се нафатија да го донесат човекот кој цели генерации почитувачи на електронската музика би сакале да го видат.

И да не продолжувам со офтопик. Идемо рекордс.

Simona_s

Just be
Член од
10 ноември 2009
Мислења
42
Поени од реакции
1
Fat boyy edvaj cekam da dojde,zakon e covekot.Dokaz za toa se zurkite koi gi pravi so 250 000 luge...........Bas imame cest sto ke dojde vo mk:oeoeoe:

Kajgana Shop

На врв Bottom