Од мене имате по троа баклава за на крај ))Епа земи ти сарма, ја ракија ќе обезбедам,тончи земи прибор ти нешо чашки вилувчиња и вотка салатиче едно нека напраи и готоо.Ќе стаиме наш штанд таму од тие куќучките.
Оригиналната Бејбигрл бе ))На ФБ профилот на Сања, оригиналната Babygirl пишува дека ФБС ќе почне од 1, што ми делува сосема реално како тајминг.
Налет останатиот дел од постот почитувајќи ја различноста во вкусовите, ќе прашам само едно - што е најдоброто што и се случило на музиката, ете, после Ристо Бомбата?Хм. Се трудам да почитувам сечиј вкус и секаков стил на музика но едноставно неможам повеќе. Fаtboy Slim е нешто најгадно и најлошо што и се има случено на музиката после Ристо Бомбата и кучешка тенија... Дури и да ми дадат 1,000 денари тие мене, не би присуствувал на такво гнило нешто како нивен концерт, а замислете треба вие да платите за влезница. ц ц ц...
Iron Maiden, Joe Satriani, Tool, Opeth... па дури и Тавитјан Brothers...Налет останатиот дел од постот почитувајќи ја различноста во вкусовите, ќе прашам само едно - што е најдоброто што и се случило на музиката, ете, после Ристо Бомбата?
Сепак се работело за вкусови, како што прочитав пост под овој. Енивејз фановите на Норман Кук се пресреќни што Литиум Рекордс се нафатија да го донесат човекот кој цели генерации почитувачи на електронската музика би сакале да го видат.Дури и да ми дадат 1,000 денари тие мене, не би присуствувал на такво гнило нешто како нивен концерт, а замислете треба вие да платите за влезница. ц ц ц...
a rekoa i sneg deka ke imatop top se ama u petok zivra ladno ke e -3 do -9
а греана ракија ќе има??????a rekoa i sneg deka ke ima