Far Cry 2

• Креатор на темата Креатор на темата dr.neo
  • Време на започнување Време на започнување
Ситуацијава е следна, пред да го купам снајперов, купив Дугунув, е сега никако не можам да го земам, го купив ама кога одам да го земам само Дугунов можам, овој новиот никако,ама никако, знае некој како се зема или џабе фрлив ги диамантите???asdasd.JPG

Ситуацијава е следна, пред да го купам снајперов, купив Дугунув, е сега никако не можам да го земам, го купив ама кога одам да го земам само Дугунов можам, овој новиот никако,ама никако, знае некој како се зема или џабе фрлив ги диамантите???Прегледај го приврзокот 9221

Па го нема во хангарот закачен на ѕид? Одма до драгунов? Таму си стои се што купуваш. И купи си узи место пиштол

Не е до, над драгунов е, и никако не може да го земам, само драгоновци :) нон стоп само него го земам, незнам како е направено вака. И со автоматските пушки имав ист проблем ама за среќа имаше едни скршени сандуци на ќошот па се качив на нив и селектирав друго оружје, оти ни тоа не можев. Тие што се подоли се земаат, ама ова што е над, никако не може.

Ја симнав играва и првин ми излезе ваков ерор d3dx9_38.dll , потоа го симнав ова и го ставив во c:/system и ја уклучив играта. Иако претходно ми пишуваше Service Pack 1 is strongly recommended и сл. а јас имам Виста Ултимејт СП1, потоа ми пишуваше дека драјверите на графичката ми биле стари и да ги апдејтирам а имам Geforce 9600.. и стиснав ОК и на двете и се вклучи играта. Бев во тој џипот и се океј.. Ја исклучив, па подоцна пак ја вклучив ми се појавија пак овие двете предупредувања и не се уклучуваше, ги симнав новите драјвери за графичката, рестарт на компјутерот и сега пак нејќе да се уклучи играта. Решение некое?!
14141173zv1.jpg

Ај некој нема ми помогне со ова СЕРИАЛ ве молам.
Послем инсталација ми го бара ова..
1zx48k6.jpg

Кодот под него е сосема нешто друго, пробав и тоа да го пастирам али не сака.

Ај некој нема ми помогне со ова СЕРИАЛ ве молам.
Послем инсталација ми го бара ова..
1zx48k6.jpg

Кодот под него е сосема нешто друго, пробав и тоа да го пастирам али не сака.

Си слушнал за крак?

Ако може крак.Зошто јас го немам или барем мислам дека го немам.

Ако може крак.Зошто јас го немам или барем мислам дека го немам.
Абе имаш едно Разор141? така нешо...
Епа тоа ти е кракот. И мене ме ебааше од првин, али после средив.

Ја симнав играва и првин ми излезе ваков ерор d3dx9_38.dll , потоа го симнав ова и го ставив во c:/system и ја уклучив играта. Иако претходно ми пишуваше Service Pack 1 is strongly recommended и сл. а јас имам Виста Ултимејт СП1, потоа ми пишуваше дека драјверите на графичката ми биле стари и да ги апдејтирам а имам Geforce 9600.. и стиснав ОК и на двете и се вклучи играта. Бев во тој џипот и се океј.. Ја исклучив, па подоцна пак ја вклучив ми се појавија пак овие двете предупредувања и не се уклучуваше, ги симнав новите драјвери за графичката, рестарт на компјутерот и сега пак нејќе да се уклучи играта. Решение некое?!
14141173zv1.jpg

Broo, instaliraj Dx9 na vistata i drajveri 181.20

Леле закон игра.Колку е само добра.Туку ако може некој да ми појасне дел од приказната.
Јас се борам за да ја прекинам војната така.Каде се борам.И за што се оние пријателите освен за лекови?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom