¯
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ситуацијава е следна, пред да го купам снајперов, купив Дугунув, е сега никако не можам да го земам, го купив ама кога одам да го земам само Дугунов можам, овој новиот никако,ама никако, знае некој како се зема или џабе фрлив ги диамантите???Прегледај го приврзокот 9221
Па го имам кракот.Си слушнал за крак?
Ако може крак.Зошто јас го немам или барем мислам дека го немам.
Абе имаш едно Разор141? така нешо...Ако може крак.Зошто јас го немам или барем мислам дека го немам.
дај пишете пп за торент или слично:smir:
Ја симнав играва и првин ми излезе ваков ерор d3dx9_38.dll , потоа го симнав ова и го ставив во c:/system и ја уклучив играта. Иако претходно ми пишуваше Service Pack 1 is strongly recommended и сл. а јас имам Виста Ултимејт СП1, потоа ми пишуваше дека драјверите на графичката ми биле стари и да ги апдејтирам а имам Geforce 9600.. и стиснав ОК и на двете и се вклучи играта. Бев во тој џипот и се океј.. Ја исклучив, па подоцна пак ја вклучив ми се појавија пак овие двете предупредувања и не се уклучуваше, ги симнав новите драјвери за графичката, рестарт на компјутерот и сега пак нејќе да се уклучи играта. Решение некое?!
![]()
Ako ти е оригинален Виста тешко дека ќе успеешBroo, instaliraj Dx9 na vistata i drajveri 181.20