Far Cry 2

• Креатор на темата Креатор на темата dr.neo
  • Време на започнување Време на започнување
Шознам види нетот дали ти е уклучен?Туку 92% стигнав јас

Па нема врска со кракот ... туку данлодира ја апгрејтира најновиот пач ...

Абе него не му е ни почнато.Инаку едно 10 минути.

Друже тоа што се апдејтира трае по 1 секунда ??

Се апдејтираше тоа што е 10 минути а тие другите траат по 1 секунда..

Малце касно али пак..Еве според мене една кратка рецензија за Far Cry 2..
Приказната е соодветна...Убаво е направено што сам се одлучуваш со кого ке работиш кој ке ти остане пријател и тн и тн...Гејмплејот е одличен пукањето, возењето...Ефектите кога те фака маларијата све е супер...Исто така добри се ефектите на оружјата кога застаруваат и неможеш више да ги користиш...
Се на се според мене Far Cry 2 добива 9/10 топ игрица тие што ја немате пробано играјте ја нема да зажалите..:smir:

И официјално ја извртив.Одбрав да ја земам батеријата и да се испукам ама мислев ако земам дијаманти куршум у главта.Ај кој че земе дијаманти нека каже.

Ај да се придружам на клубот што ја завртеле, стварно добра игра но би била уште подобра доколку носи друго име а не Far Cry 2, вака цело време имав осет дека нешто ми фали.

Ај да се придружам на клубот што ја завртеле, стварно добра игра но би била уште подобра доколку носи друго име а не Far Cry 2, вака цело време имав осет дека нешто ми фали.
Па само местото ти е поинакво инаку закон игра е :wink:.

Па само местото ти е поинакво инаку закон игра е :wink:.
Местото е најмал проблем, концептот на оригиналната игра е нарушен, од конспиративно надреална приказна е отидена во исто така добра приказна за граѓанските војни во африка.

Местото, приказната, непријателите, главниот лик, типот на игра.. се` е различно од Far Cry.
Тогаш се согласувам дека требаше поинакво има да добие играта. :helou:

А каква беше приказната во Far Cry?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom