Far Cry 2

• Креатор на темата Креатор на темата dr.neo
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа игра ама нема баш никаква врска со кецот.
Главен лик не е Jack,
Не ја прави Crytek,
open-world игра е,
и не се случува на тропски остров :)

Boiling Point - 57 km2 :)

незнам дали се зафркаваш или озбилно викаш :):) ... важно знам дека играта има големо пространство и штета што на времето не ми ја пушташе :toe:

Ke treba izgleda pojacvanje kompjuterot za ova igra :)

Излезе добра копија пред ~3 саати.. ко за промена, од Razor :)

Минимални побарувања:
* Процесор:
Pentium 4 3.2 Ghz, Pentium D 2.66 Ghz
AMD Athlon 64 3500+

* Графичка:
NVIDIA 6800, ATIX1650 со Shader Model 3, 256 MB

* Меморија:
1 GB

Препорачано:
* Процесор:
Intel Core 2 Duo
AMD64 X2 5200+, AMD Phenom

* Графичка:
NVIDIA 8600 GTS, ATIX1900 или понови; 512 MB

* Меморија:
2 GB

Ги исполнувам условите за препорачаната конфигурација, јеее :)
Ја симињма денес. Дајте ми торент линк по ПП (некој од оние reloaded, што немаат утка) :)

Имаш од Razor1911 добар крак, пише на нет дека е во ред. Плус, има скратени (т.е. избришени јазици) верзии, само англиски по 3.xx GB.

Имате на M........org / D........com / W....-...org.

ja siminjam. 30% edvaj cekam
far cry bese najdobra igra vo toa vreme so najaka grafika, istoto go ocekuvam od far cry 2

Имаш од Razor1911 добар крак, пише на нет дека е во ред. Плус, има скратени (т.е. избришени јазици) верзии, само англиски по 3.xx GB.

Имате на M........org / D........com / W....-...org.

Целосната верзија (со вообичаените 5 јазици) е 3.66GB, пример за одличен дизајн на игра (кој не се однесува само на графичкиот дел). Првиот scene crack се појави денес, заедно со првата scene верзија од играта (Razor1911).. инаку уште вчера darkc0der извади свој crack, a веќе неколку дена во циркулација е CloneDVD-то од Far Cry 2 :)

И пак нека ставаат EA и Ubisoft/games SecuROM..

Тоа за јазиците го прочитав на Мининова, можеби е грешка. Важното е што 1 двд е голема.

Први впечатоци, после неколку саати играње:
- лош voice acting
- супер оптимизиран engine (уште не ми се верува дека играм на 1680х1050 со 8600GT :)). Сега, не е cryENGINE 2, ама е прилично добар ваков каков што е.
- голема површина - мислев дека мапата ќе биде мала, ама благодарение на тесните, кривулести патишта, треба барем пола саат возење за да се стигне од еден до друг крај (без застанување и тепање на патроли :)).
- мал избор на оружја и возила - ова би требало да се среди со user-made mods во иднина

Јас имам 1Гб РАМ и Nvidia N7600 /256Mb и еден Celeron на 2.53Ghz

може ли да ме заебаа CPU то?
:)

Заедно со Crysis , far cry е најдобра.Едно питање излезена ли е 2та??

Заедно со Crysis , far cry е најдобра.Едно питање излезена ли е 2та??

Со ова уствари сакаш да кажеш дека појма немаш во која тема пишуваш, битно ти е да имаш уште едно мислење плус.

Наслов на темава - Far Cry 2 - излезена..

Први впечатоци, после неколку саати играње:
- лош voice acting
- супер оптимизиран engine (уште не ми се верува дека играм на 1680х1050 со 8600GT :)). Сега, не е cryENGINE 2, ама е прилично добар ваков каков што е.
- голема површина - мислев дека мапата ќе биде мала, ама благодарение на тесните, кривулести патишта, треба барем пола саат возење за да се стигне од еден до друг крај (без застанување и тепање на патроли :)).
- мал избор на оружја и возила - ова би требало да се среди со user-made mods во иднина

И малку потешко умира АИ-то. 2 headshots треба за да му скраташ маките на некој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom