Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде на македонски.Имаш позитивно или негативно мислење за играва?
или земи far cry 1 po mene najdobra fps igra i plus makedonec ja ima praveno vestackata intelegencija,Ајде на македонски.Имаш позитивно или негативно мислење за играва?
Аман бе никогаш го неамш сретнато зборот gritty? Често го користат по филмските критики и рецензии. А се сретнува и по овие за игри.Ајде на македонски.Имаш позитивно или негативно мислење за играва?
Ќе ти реплицирам користејќи го твојот потпис.Иако многу гејмери се разочарани од Far Cry 2, после Far Cry... мене баш ми е интересна, Open World игра... шеташ каде сакаш на две мапи во Африка, убиваш тифко, бараш дијаманти, извршуваш мисии, поправаш коли, предобра графика од Dunia Engine и многу друго. Освем то не бара голема компјутерска конфигурација... се надевам и Far Cry 3 дека нема да бара голема графичка компјутерска конфигурација... како што знам и таа ќе биде на Dunia Engine (истион енџин од Far Cry 2)![]()
So wrong... Ремек дела на минатата деценија се Half-Life 2 & Crysis. Far Cry 2 прилично ниско котира кај гејмерите.Far Cry 2 e високобуџетно ремек дело на претходната деценија.
Cool story broЗа мене Far Cry 2 беше STALKER во африканска околина. А STALKER ми е тежок ШИТ, така да....
Cool story x2So wrong... Ремек дела на минатата деценија се Half-Life 2 & Crysis. Far Cry 2 прилично ниско котира кај гејмерите.
Јас колку што гледам ти си во тие неколкуте малку на форумов на кои не им се допаѓа овој наслов. Значи освен ако имаш конструктивна критика која без проблем ќе ја прифатам можеш слободно да ќутиш.@ bibil: пошто скоро цел форум има различно мислење од тебе, а и имам видено многу пати дека никој не може да те разубеди за нешто, безвезе би било целосно да ти реплицирам на постот. Ќе го пишам само ова: Far Cry 2 и STALKER серијалот се можеби и најдобрите примери (и L.A. Noire спаѓа овде) за игри со одлична идеја, ама катастрофална реализација.
cool story bro 3xА Half-Life 2 е најдобрата игра на сите времиња. Така да и твоите аргументи се непотребни.