Far Cry 2

• Креатор на темата Креатор на темата dr.neo
  • Време на започнување Време на започнување
Ја средив пред некоја недела... Симнав едитирани драјвери и ја играм сеа. Оригинал ми е, и се игра сепак.
Мислев ако треба да инст. DirectX 9 :wink:
Nvm пукај таму сега :helou:

Mora da se instalira Dx9 vo Vistata, znam deka nee logicno oti Vistata si ima pojaka platforma Dx10 ama mora da se fnese toj eben kodek d3dx9_38.dll za da se igraat 90% od igrite. :toe: Dosega pri instalacija na igrive, samo edna igri sretnav sto ne baraat pri instalacija avtomacko Dx9. A toa e Crysis.
Ama za x86 Windows, A za x64 Crysis mi barase dr program onoj program so ja bara GTA 4. Live..... neznam tocno kako se vikase. ?

:salut:

МОже некој да ми ја раскаже приказната за играта?

МОже некој да ми ја раскаже приказната за играта?

Треба да го убиеш главниот :)

Зашто ја играш ако не ја запазуваш приказната. Само оиш-пукаш???

Иначе секој пријател ти е за нешто различно. Некои ти ги подобруваат куќичките, некои те спасуваат кога ќе умреш, некои те лечат.....

Треба да го убиеш главниот :)

Зашто ја играш ако не ја запазуваш приказната. Само оиш-пукаш???

Иначе секој пријател ти е за нешто различно. Некои ти ги подобруваат куќичките, некои те спасуваат кога ќе умреш, некои те лечат.....
Абе го знам тоа.Туку дали јас сум платен убиец илитреба да ја прекинам војната.И у коа држава се одвива дејството?

Абе игра некој?
Јас сум 42% штотуку го почнав вториот акт.Ама сите пријатели ми ги истепаа тиа од АПР.

јас почнав да играм пред 2 недели закон игра:violent1:

Eве и 50% стигнав.На половина сум.И зошто апр ме излажаа?

Зошто никако не можам да влезам во играта еве што ми се покажува

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom