Fantasy Premier League 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Чемберс само ме вади 49 уште Рохо и Ди Марија.

Како можам да добијам вајлдкард?
Your wildcard will become available when transfers starts costing you points...ова ми стои во инфото а копчето за активирање ми е анавејлбл.

Your wildcard will become available when transfers starts costing you points...ова ми стои во инфото а копчето за активирање ми е анавејлбл.
Се добиваат две вајлд карти, едната е коа ќе почнеш да играш, а другата е во јануари коа ќе почне зимскиот преоден рок.

Кога ќе ги направиш трансферите, и кога ќе отидеш во confirm transfers, таму имаш опција Play wildcard.

Или почни да праиш трансфери, пред да идеш confirm горе имаш Play Wildcard.

Просечни ЕПЛ Фантази играч: Заборавил вчера да си го стокми составот и му останал Диего Коста на клупа. Потајно се моли да не им го закачи на 'Пул. -.-'

Просечни ЕПЛ Фантази играч: Заборавил вчера да си го стокми составот и му останал Диего Коста на клупа. Потајно се моли да не им го закачи на 'Пул. -.-'
[DOUBLEPOST=1415470997][/DOUBLEPOST]Му ја тргнале асистенцијата на Азпи :@

Последно уредено:
Сакав колов да го ставам Улоа, ама реков ај, тешко е против Јунајтед... I've never been so wrong in my life.

Наредно коло одма го ставам, така да не го ставајте вие затоа што нема да даде гол до 10-то коло(кога ќе го извадам) :)

:icon_lol: клетник тежок сум. Нема ни гол, ни асистенција од тогаш.

Еве го мојот тим.pes.png

Последно уредено:
Back
На врв Bottom