Fantasy Premier League 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Бреј никако не паѓа ценава на Стариџ премногу :(

Ќе игра фабрегас утре или да го мењам ?
Мурињо на прес кога го прашаа за повредени играчи не го спомна Фабрегас, шо значи би требало да биди во комбинација.

Ќе уништам кариера на некој :(

Untitled.png

14 поени од 8 играчи. Катастрофа.

Барем една дилема ми е решена за следно коло -> "Дали да го вратам Диего Коста место Агуеро?"

Почекај бе можи не е сериозно, иначе јас ја немам твојава дилема секако оти двата ги имам.

Почекај бе можи не е сериозно, иначе јас ја немам твојава дилема секако оти двата ги имам.

И едно коло да отсуствува ќе биде проблем. Нагло ќе почне да се продава и ќе му падне цената.

Али ако го дајш сега за 12,5 а да го вратиш после 12,9 ризик голем е некако.
Мене лично не ми се верува дека долго време ќе отсуствува.

Не, јас планирам да го дадам за 12.9 (т.е. 12.8 е продажна цена кај мене), а да го вратам за 12.5 :D
Добра шанса за заработка ќе биде.

Како можи различна цена да има кај мене и кај тебе?

Како можи различна цена да има кај мене и кај тебе?

Јас го купив за 12.8м (пред 2 кола), моментално е 12.9м. Продажна цена кај мене е 12.8м.
Ако сега беше 13м, ќе можев да го продадам за 12.9м.

На секои 0.2м покачена вредност, ти добиваш +0.1м продажна цена на играчот.

Пример Пеле го купив уште прво коло за 7.5м. Моментално е 8.1м, па продажната цена кај мене е 7.8м.

Ова не важи кога цената им опаѓа. Ако си го купив 10м, а сега е 9м, продажна цена му е 9м.

Јас го купив за 12.8м (пред 2 кола), моментално е 12.9м. Продажна цена кај мене е 12.8м.
Ако сега беше 13м, ќе можев да го продадам за 12.9м.

На секои 0.2м покачена вредност, ти добиваш +0.1м продажна цена на играчот.

Пример Пеле го купив уште прво коло за 7.5м. Моментално е 8.1м, па продажната цена кај мене е 7.8м.

Ова не важи кога цената им опаѓа. Ако си го купив 10м, а сега е 9м, продажна цена му е 9м.
Аха значи кај секого различно е то, јас го имам од почеток и купен ми е за многу помала цена него ова актуелнава.[DOUBLEPOST=1417892100][/DOUBLEPOST]Не ги знаев овие правила, само втора сезона ми е.

Back
На врв Bottom