Fantasy Premier League 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
:D

Ехее Нејсмит и Вајман секое коло на почетокот кога даваа голови ми седеа на клупа со по 7-8 поени. xD[DOUBLEPOST=1414506743][/DOUBLEPOST]т.е. само Вајман беше, а ми влегуваше не ми текнува сеа кој. :D После го продадов тој го земав Нејсмит, а Вајман го ставив прва измена, па Нејсмит даваше голови, а Вајман влегуваше.. или така нешто беше. xD

Ја па го трефнав Нејсмит првите кола зедов асални поени од него, и сега ми седи на клупа за тие пари нема поарен

Па добро, пред 2-3 кола сите беа 5.6м, не приметив дека толку паднал Нејсмит

Знам, знам. Јасни ми се сите тие правила, него мислев дека сите беа околу таа цена 5.5 кога последен пат проверив, ама ете, се сменило доста од тогаш :)

Не се исплати да го менувам нема подобар за тие пари а секое коло игра, кај да е ќе брцне гол

Се враќа Коста :cool:
:cool::cool::cool:

34 поени без бонуси.

Уште Влаар и Ламела. Онака, Влаар хет-трик да даде па да излезе од игра, а после тоа Ламела да даде пар голови..топ ќе биде :ROFLMAO:

69 без бонуси и уште Ди Марија :P
Криво ми е само што ги имам у тим Стерлинг и Тадич, а на клупа ми се Думет и Стивен Тејлот со по 6 односно 5 поени...

55 поени, уште Љорис. На клупа ми е Клајн со 8 поени.

Слаб напад. Коста капитен.
Чемберс, Азар и Бејнс ме извадија.

Инаку неколку сезони водев инает, многу било 7м за дефанзивец.
Сега гледам која била предноста да го имаш Бејнс во тим... 3 кола, 29 поени :cool:

Back
На врв Bottom