Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се добиваат две вајлд карти, едната е коа ќе почнеш да играш, а другата е во јануари коа ќе почне зимскиот преоден рок.Како можам да добијам вајлдкард?
Your wildcard will become available when transfers starts costing you points...ова ми стои во инфото а копчето за активирање ми е анавејлбл.
Како можам да добијам вајлдкард?
Your wildcard will become available when transfers starts costing you points...ова ми стои во инфото а копчето за активирање ми е анавејлбл.
Или почни да праиш трансфери, пред да идеш confirm горе имаш Play Wildcard.Како можам да добијам вајлдкард?
[DOUBLEPOST=1415470997][/DOUBLEPOST]Му ја тргнале асистенцијата на АзпиПросечни ЕПЛ Фантази играч: Заборавил вчера да си го стокми составот и му останал Диего Коста на клупа. Потајно се моли да не им го закачи на 'Пул. -.-'

Сакав колов да го ставам Улоа, ама реков ај, тешко е против Јунајтед... I've never been so wrong in my life.
Наредно коло одма го ставам, така да не го ставајте вие затоа што нема да даде гол до 10-то коло(кога ќе го извадам)![]()
Ист напад и речиси иста средина имаме, ама јас агуеро го играм капитен ова коло.Еве го мојот тим.Прегледај го приврзокот 106670