Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да.Сaмo мене Грaциaнo Пеле ќе ми биде кaпитен викендoв ?
Кога ќе заврши колото тогаш. А колото завршува утре навечерДа не знае некој зошто на заменик капитенот-Санчез не ми ги дуплираа поените кога капитенот-Фалкао не заигра денеска?

Кога ќе заврши колото тогаш. А колото завршува утре навечер![]()

Кога ќе заврши колото тогаш. А колото завршува утре навечер![]()

Уште не се направени замените.Не ми дадоа бонус за капитен....![]()
Уште не се направени замените.

Сеа ли најде да го фарба ебате...Го фарба чичкото сајтот, сега ќе ги направи.
[DOUBLEPOST=1414455215][/DOUBLEPOST]Незнам дали некој ја користи апликацијава како замена за официјалната која не е бесплатнаНего да прашам. Има начин да се контролираат Automatic subs? Или стварно се аутоматик (што изгледа блесаво). На пример го имав Коста и на негово место се смени играчот кој што има помалку поени и од Коста, т.е. е во минус.
@ManUtdChampions beat this.![]()

После го продадов тој го земав Нејсмит, а Вајман го ставив прва измена, па Нејсмит даваше голови, а Вајман влегуваше.. или така нешто беше. xD
Ехее Нејсмит и Вајман секое коло на почетокот кога даваа голови ми седеа на клупа со по 7-8 поени. xD[DOUBLEPOST=1414506743][/DOUBLEPOST]т.е. само Вајман беше, а ми влегуваше не ми текнува сеа кој.После го продадов тој го земав Нејсмит, а Вајман го ставив прва измена, па Нејсмит даваше голови, а Вајман влегуваше.. или така нешто беше. xD