- Член од
- 26 октомври 2011
- Мислења
- 795
- Поени од реакции
- 375
36 поена,и ке треба да ми се смени Кошчиелни за Дамет
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Death by watching сите сезони на Малечката Невеста ако ништо друго можеби ќе се предомислиш дур да завршат43 поена, останаа уште Јанузај, Диер, Роуз, РвП и Замора, кој наместо да го оставам на клупа за Руни, го заборавив, дајте предлог за болна смрт![]()
Ќе си пуштам extended highlights од прошлата сезона за самоказнувањеDeath by watching сите сезони на Малечката Невеста ако ништо друго можеби ќе се предомислиш дур да завршат![]()

Highlights на Јунајтед минатата сезона:Ќе си пуштам extended highlights од прошлата сезона за самоказнување![]()
Бејнс ми е најголемиот промашај досега...а да и да го замолам Венгер да не изиграва јака женска и да не се филм и да почне Жиру прва постава да го игра би било феноменално.Стај го Baines they said... ќе носи поени they said...
Иначе 27 oд 6 играчи.
Не збори... Бејнс носел, носи на една од 5 утакмици поарно ќе земам анонимец од Хул одколку овој трупов. Aма ај ќе му дадам фора уште неколку кола.Бејнс ми е најголемиот промашај досега...а да и да го замолам Венгер да не изиграва јака женска и да не се филм и да почне Жиру прва постава да го игра би било феноменално.