Fantasy Premier League 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
36 поена,и ке треба да ми се смени Кошчиелни за Дамет

31 поен, уште 5 играчи.
Јунајтед да не прими гол, а Стерлинг и Стариџ да ги наполнат Сити... за да имам добро коло.

Али не ми е приоритет оваа... другата ФПЛ ми е поважна. :P

Ти ебам играта никаква, на клупа Крул со 6 поени, Неисмит со 9 и Дамет со 7, а имам вкупно 13 поени од 4 играчи, значи и ова коло ништо...

43 поена, останаа уште Јанузај, Диер, Роуз, РвП и Замора, кој наместо да го оставам на клупа за Руни, го заборавив, дајте предлог за болна смрт :facepalm:

43 поена, останаа уште Јанузај, Диер, Роуз, РвП и Замора, кој наместо да го оставам на клупа за Руни, го заборавив, дајте предлог за болна смрт :facepalm:
Death by watching сите сезони на Малечката Невеста ако ништо друго можеби ќе се предомислиш дур да завршат :icon_mrgr:

Death by watching сите сезони на Малечката Невеста ако ништо друго можеби ќе се предомислиш дур да завршат :icon_mrgr:
Ќе си пуштам extended highlights од прошлата сезона за самоказнување :D

29 поени, утре ги чекам уште Агуеро,Руни,Честер,Силва и Лорис, а Диер треба да влезе на место Коската.
Ја искористив тоа вајлд картата за воа коло оти минатото коло ауто селект мавнав, немав време да склопам тим, се успав у 12 и 29 го пријавив.
4-3-3:
Лорис-Клајн, Рид, Честер, Кошчелни-Фабрегас,Ремзи,Силва-Бераињо,Руни,Агуеро.
Замени: Гузан-1.Диер;2.Кинг и 3.Санчез(од астон вила)

Сакав да направам тактика со 5-3-2 формација и да ставам дефанзивци и голман од Сити и Челзи, најмногу клин шитови ке имаат, а Иванович,Кејхил,Компани,Коларов знаат и голче да постигнат или асистенција, ама ништо.:)

Последно уредено:
Ќе си пуштам extended highlights од прошлата сезона за самоказнување :D
Highlights на Јунајтед минатата сезона:
blackbox.jpeg

Extended highlights на Јунајтед минатата сезона:

spacer.jpg

Стај го Baines they said... ќе носи поени they said... :unsure:

Иначе 27 oд 6 играчи.

48 од денес
Утре ги имам Ериксен, Џеко, Лорис, Кркич и Колкер од КПР

Стај го Baines they said... ќе носи поени they said... :unsure:

Иначе 27 oд 6 играчи.
Бејнс ми е најголемиот промашај досега...а да и да го замолам Венгер да не изиграва јака женска и да не се филм и да почне Жиру прва постава да го игра би било феноменално.

Бејнс ми е најголемиот промашај досега...а да и да го замолам Венгер да не изиграва јака женска и да не се филм и да почне Жиру прва постава да го игра би било феноменално.
Не збори... Бејнс носел, носи на една од 5 утакмици поарно ќе земам анонимец од Хул одколку овој трупов. Aма ај ќе му дадам фора уште неколку кола.

За Жиру ај пак, колово барем ни донесе нешто. Ваљда од наредно коло ќе го стартува.

Нека го стартува. Му го покажав излезот после последниот судиски свиреж. :LOL:

Back
На врв Bottom