Fantasy Premier League 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде бе Стариќу напрај нешто

40 поени... дефинитивно најлошо коло сезонава.

Сите освен Силва. Лани сите овие донесоа повеќе поени од него, рандом кажувам. Според мене, Аде, бидејќи е единствен напаѓач во Тотенхем, искусен и ќе даде мислам 17-18 гола, со Покетино на клупата. Добро игра Тотенхем и не би ме чудело да го победат и Ливерпул следното коло.

58 поени.Руни и Честер ме заебаа, едниов 2 другиов -2, автоматски со 9 играчи сум:facepalm:
Исто и Силва ќе го продадам, ќе го пробам Ламела, како препороден игра под водство на Покетино, а можно е и Руни да го шитнам.:)

58 поени.Руни и Честер ме заебаа, едниов 2 другиов -2, автоматски со 9 играчи сум:facepalm:
Исто и Силва ќе го продадам, ќе го пробам Ламела, како препороден игра под водство на Покетино, а можно е и Руни да го шитнам.:)

Остај го Руни. Имат 4 „лесни“ меча кој мора да ги победат.

b607c2f02e8ff7942b1d73858e95fce6.jpg

Да да, лошо коло сте имале.

Балотели 10м. Колку од тука ќе го стават веднаш во тим ??

Балотели ? Па и 10м... не
Стерлинг и Стариџ добри ми се :D

За Ди Мариа може да се размисли (и тој ќе оди над 10м)

Многу е 10 мил. за Балотели. Очекував ако е до 9 максимум, можеби би го зел, но вака, дефинитвно не.

Јас мислам дека добро ќе се снајде во Ливерпул, имаат и релативно лесни утакмици од 4 коло натака. Ама па не знаеме дали ќе се снајде веднаш или ќе му треба време, а не ми се ризикува за 10 милиони кога за 0.5 повеќе ги имам Руни и Коста и знам дека вадат поени константно.

Back
На врв Bottom