jyvation
Пургер
- Член од
- 4 ноември 2009
- Мислења
- 2.170
- Поени од реакции
- 2.780
Голови:
Стојановска 2
Алтхаус 1
Плата:
Стојановска ~400-500 евра
Алтахус ~4000-5000 евра
Тоа е таа разлика
Како и да е трите нема да спијат вечер
Готово фрлени се во оган што се вика нема сега назад.
Си добија шанса си ја искористија максимално.Само се плашеа да шутнат освен еднаш кога проба Митова.Да беше Керамичиева ќе беше подруго.Ќе прими топка и гледа да ја бапне одма не мисли многу многу она.Така се станува голем играч, и онаа мала шанса што ти ја даваат мора максимално да ја искористиш.Нема тука трема,страв.. пред 3000-4000 публика играат треба тоа да им биде мотив плус секогаш.
Не ми е јасно Гакидова за што ја земаа кога Инди не ја ни земала во тимот.Едно време со Јованка игравме на пикер
Луѓе идат да гледаат ракомет а не да гледаат импровизации.
Ова со картиве па, видоа гага и шуто и сакато отиде на ракомет.Старци еден куп само дремат и ништо не прават.
На Комити трибината ставиле деца некои ги облекле сигурно беа од ракометниве школи.
Околу играта може уште да се подобрува.Добрата одбрана во второ резултираше со одлепување и тотална доминација на Вардар.
Ја изгубивме Пино но тука е Пенезиќ да покрие.Добри блокади од нејзина страна а и доста клучни голови даде.
Леќи на ниво какво голче ќе дадеше за малце
Ихнева растура мора да добива поголема шанса.
Стари секоја чест и за тебе
ќе ни требаш во ваква форма и во вториот дел од натпреварувањето.Доста совети и дава на младата Петковска.Капитенски..Вистински профеционалец, голем човек пред се 

Ајде веќе добивам надеж дека може да падне и големиот Будуќност во Скопје.
Веќе сум оптимиста и мислам дека со добра и цврста одбрана(без Алтхаус се разбира) може да славиме макар и минимално.
Иначе ми падна смешно Хмирова кога дојде и она да се поздравува со публиката со едното раче другото неможе да го крене.
Како оние ретардиранине од "Златен Сремец" ми делуваше
Стојановска 2
Алтхаус 1
Плата:
Стојановска ~400-500 евра
Алтахус ~4000-5000 евра
Тоа е таа разлика

Како и да е трите нема да спијат вечер

Готово фрлени се во оган што се вика нема сега назад.
Си добија шанса си ја искористија максимално.Само се плашеа да шутнат освен еднаш кога проба Митова.Да беше Керамичиева ќе беше подруго.Ќе прими топка и гледа да ја бапне одма не мисли многу многу она.Така се станува голем играч, и онаа мала шанса што ти ја даваат мора максимално да ја искористиш.Нема тука трема,страв.. пред 3000-4000 публика играат треба тоа да им биде мотив плус секогаш.
Не ми е јасно Гакидова за што ја земаа кога Инди не ја ни земала во тимот.Едно време со Јованка игравме на пикер

Луѓе идат да гледаат ракомет а не да гледаат импровизации.
Ова со картиве па, видоа гага и шуто и сакато отиде на ракомет.Старци еден куп само дремат и ништо не прават.
На Комити трибината ставиле деца некои ги облекле сигурно беа од ракометниве школи.
Околу играта може уште да се подобрува.Добрата одбрана во второ резултираше со одлепување и тотална доминација на Вардар.
Ја изгубивме Пино но тука е Пенезиќ да покрие.Добри блокади од нејзина страна а и доста клучни голови даде.
Леќи на ниво какво голче ќе дадеше за малце

Ихнева растура мора да добива поголема шанса.
Стари секоја чест и за тебе

Ајде веќе добивам надеж дека може да падне и големиот Будуќност во Скопје.
Веќе сум оптимиста и мислам дека со добра и цврста одбрана(без Алтхаус се разбира) може да славиме макар и минимално.
Иначе ми падна смешно Хмирова кога дојде и она да се поздравува со публиката со едното раче другото неможе да го крене.
Како оние ретардиранине од "Златен Сремец" ми делуваше