Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Нормално ќе губат од Металург..Само видете кои се најдобрите два стрелци во нашиот тим и све ќе ви стане јасно.
Тоа е исто како Барселона од 11 играчи да ти даде 2 и после да очекуваш да ја тепаш :)
Итана е многу добра.Не за џабе се лутеле и од Будуќност.
Само сега ја уклопуваат да видат што позиција би играла.Дали лево крило или бек.
Кај и да е Јованка ќе прави свадба, стварно не би било лошо да размислуваме да им ја лапнеме Сара Ристовска :D
Друга работа неможе така да гледате кај младиве.Можеби газат за јуниори и сега сите ви изгледаат добри.. но после може тотално да се посерат за сениорска репрезентација.Такви примери имало милион..
Ние до пред 2-3 години бевме на дното.Девојкиве не знаеа што е тоа Хумел и опрема воопшто.. сакате одма да газат и да даваат по 5-6 гола во ЛШ.
Ќе се види кој вредат има време полека.

Убаво кажа некој погоре..Сега мора да се стегнат и со теретана,исхрана,тренинзи и со самото тоа што играат со можеби најдобрите ракометарки резултатите сами ќе си дојдат.

Треба и Гакидова да ја пуштат малце.Ако стварно вреди и ако се покаже тогаш нека и ги удрат клоците на германкава наредна година ;)

Вчера на тие што биле у сала, девојчиња што тренираат по школиве за ракомет поврзани со Вардар им давале шал и дресови од Лејно.
Еве сеа братучедка ми ми се курчи на фб, ќе и отидам дома ќе ја изрекетирам!

10367120_461394133999993_146929262749777489_n.jpg

Вчера на тие што биле у сала, девојчиња што тренираат по школиве за ракомет поврзани со Вардар им давале шал и дресови од Лејно.
Еве сеа братучедка ми ми се курчи на фб, ќе и отидам дома ќе ја изрекетирам!

10367120_461394133999993_146929262749777489_n.jpg

Чекај малце, играат во Јане Сандански, а го рекламират Борис Трајковски.

Супер потег од Индира шо им даде шанса и на помладите да се докажат а не би коментирал дали ќе ги биде или не после мала минутажа на решена утакмица.

Што повеќе добиваат шанса толку подобро, нормално дека нема сите да ги биде ама би било добро ако секоја година вадиме по некоја ракометарка од младите.
Ихнева знам дека дојде за у прв тим ама одлична ракометарка собрале,покажува потенцијал, пргава е, знае да се пробие низ одбрана само и требаат утакмици и здравје и не се сомневам дека ќе ја биде.

Суслина у каква форма е алал да и е а ептен ќејф ми се праи коа и се поклонува на публиката што ја бодри.
Лејно не влезе ама океј е, само што се врати од повреда па Индира не сакала ваљда да ризикува обновување па да останеме без втор голман против Будуќност пак пошо тоа би било погубно, младава нема теорија да брани со црногоркиве.
Башка на ф4 видовме дека и лежат црногоркиве на Лејно па очекувам ако на Суслина не и оди оваа да затвори ролетна.

Групна фаза е, знаат дека идат понатака и затоа не ме загрижува на моменти лошата форма а плус и доста ракометарки изгубија ради повреди а и Пино ради раскинување на договор.
Им треба време на Лекиќ,Пенезиќ и Лазовиќ да се уиграат и да можат со затворени очи да комбинираат меѓу себе ама ќе си дојде и тоа со време.
Пенезиќ супер игра, многу кејф ми праи и ќе беше супер и Пино да ја имавме и тоа ќе беше страшно ама тоа е тоа.
Кликовац колку и да не ја бива за напад некогаш ја поштувам пошо е упорна, не се откажува и знае да напраи некој влез и да шибне некое голче и тоа е тоа, она кога би се вратила Хмирова ваљда ќе има улога ко Абутовиќ у Рк Вардар што значи стриктно одбрана и одбрана.

Крилава ни се очајни, единствено Дембеле држи малце подобра форма и Зебиќ си е на ниво додека од спротивнава страна треба што побрзо да кренат форма и да престанат зицери да утињаат. Јованка и заеба асистенција на Петковска и тоа ептен, не смее да утнуваат такви контри.

Иначе има некој видео од обидот за атракција на Лекиќ? Штета што не успеа пошо у делириум ќе беше салата, после тоа со аплауз беше поздравена Андреа а голманкава на Подравка се смешкаше само.

Салата скоро исполнета и шо да кажам, нека продолжат со акцииве за гратиси и слично пошо поубаво е да седиш у полна сала а и греота се девојките да трпат ради неписмените луѓе у управа шо се набутани, не заслужуваат едноставно.
Нека не се курназат за со Будуќност па да ги прекинат акцииве за поевтини карти зашо ќе им се удри од нос тоа многу, нема шанси пред празна сала да ги тепаат црногоркиве.

Спикерот мора да го сменат и мора пред утакмица да престанат да пуштаат песни од Комити, дечките едноставно не одат и не ми личи да се крева атмосфера со нивни песни.
Се надевам и дека тие ВИП собите ќе ги пренаменат у нешто друго и ќе спуштат монтажни за следната сезона. Ваљда размислувале и за таква опција кога ја граделе салата.

Башка на ф4 видовме дека и лежат црногоркиве на Лејно па очекувам ако на Суслина не и оди оваа да затвори ролетна.
Баш заради ова требаше да побрани 10-15 минути, да осетеше терен малце, ипак нема брането 5 месеци сигурно.

Баш заради ова требаше да побрани 10-15 минути, да осетеше терен малце, ипак нема брането 5 месеци сигурно.
И ја бев за да брани малце ама ваљда причината на Индира била таа шо ја пишав погоре и тоа е тоа.
Али не се сомневам у неа, ако нема брането сезонава ич ако влезе осеќам дека ќе изгази.

Мачкица е. :icon_lol:

Размислував долго време и дојдов до еден заклучок пошто без Лекиќ овој тим не го бива и мислев да ја земам да не ја земам ама сепак на крајот решив да ја земам:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom