Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
se zborese deka nascimento ke dojde kako potkrepa na radicevic megutoa toj transfer ne se ostvari, e sega me interesira dali ke ostanat samo so ristovska kako alternativa ili sepak ke se donese nekoe poiskusno desno krilo...a i prasanjeto so pikerot, dali ima nekoj informacija za eventualno zasiluvanje na taa pozicija

se zborese deka nascimento ke dojde kako potkrepa na radicevic megutoa toj transfer ne se ostvari, e sega me interesira dali ke ostanat samo so ristovska kako alternativa ili sepak ke se donese nekoe poiskusno desno krilo...a i prasanjeto so pikerot, dali ima nekoj informacija za eventualno zasiluvanje na taa pozicija

Како ќе добие Ристовска искуство ако вечно се носи "поискусно". Поголема глупост од носење на уште едно десно крило здравје...

Пикер си треба, Ристовска е супер за замена на Јованка. Тоа ме нервира во клубов, собираат свашта од Европава наместо да дадат шанса на некој што има квалитет. А и девојчево го гледам на место е, не е во филм како овие Митова, Драганче итн.

Плус Гер исторшени... Сега треба да ги здрвиме овие во прво и мирна завршница во второ.

Лошо претчувство имам, дај боже да ме лаже.

Колку се нервозни, ја разбранија плус оваа, црно им се пишува. Барем одбраната е добра ако ништо друго.

Sto ste se usrale picka vi mater u usta ve ebem

Овие незнаат кај тераат за сега:facepalm::facepalm::facepalm:

Овој па запнал со "притисокот си го прави своето". Фаворити биле и имале притисок. Па лани и пред две години не беа фаворити, за кој кур тогаш играа со притисок!!!

Увек кога влагаат вака пресамоуверено у мечевите и се посеруваат... :toe:

Подобро Будуќност да се паднеше, ем претпазливо ќе почнеа ем ќе ги победеа.

Вака ќе треба у мечот за 3 место да го сторат тоа...

Добро, пак ќе ја прават ЖРКВардаровската? Ќе почнат очајно и ќе се вратат у второ и ќе гледаме израмнета утакмица?

Срамота е 6 разлика да губиме од Букурешт.. СРАМОТА

Голманкиве имаат намера да фатат нешто? Шпорет да шутнеа ќе влезеше!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom