Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
dovolno e facata da mu se pogledne za da se oceni kolku e seriozen lol tipicen balkanski prevarant. baska ne se dovolno precizni, dali ocekuvaat sams da ja sredi licencata pa tie da prezemat ili tie da gi platat dolgovite za da se sredi licencata. ako se nadevaat na prvata varijanta togas malo morgen, sams ako ja sredi licencata togas i ke tera internacionalno.
Sams da sakashe ke ja sredeshe na vreme, ocigledno e deka ne sakase i si izjavi deka ke go vrati klubot na Grad Skopje bez dolgovi.

Бугарскиот фудбал секогаш бил контролиран од мафијата и денес е сеуште. Претпоставувам дека овој би бил параван за некои поголеми ликови позади него.
Искрено ако осигураат некаква финансиска стабилност не ми е гајле каква мафија ќе дојде на чело на клубот. Ако се врати тимот на ниво на златното доба на Самс што се мене тиче cool.

Абе тоа да, ама која е сигурноста? 2-3 години фино, и после бугараната пут под ноге и чао пичови.Некако превише мутно ми делуе мене ова.

Брат ми, не знам со што дејност се бавиш, ама физичкиот изглед нека не ти биде репер за некоја индивидуа.
Знам луѓе што имаат милионски возен парк, а на улица ќе сакаш да им дадеш 15ден за перек, ако ги видиш.

Имаш изјава од контактот, Тупан, воопшто не сакал да има у јавност дека има интерес од бугариве, а не па прецизни детали околу зделката.
ne rekov deka nema pari. tocno e deka po izgledot ne mozes sigurno da ocenis dali nekoj ima mnogu pari, no mozam po izgled da ocenam deka tipot ne e nekoj najseriozen lik. tesko bi bil iznenaden covekot da e vreden i seriozen rabotnik koj ke se trudi cesno da go vodi vardar.

Sams da sakashe ke ja sredeshe na vreme, ocigledno e deka ne sakase i si izjavi deka ke go vrati klubot na Grad Skopje bez dolgovi.
ubo bi bilo, ama slabo veruvam vo cuda. pre mi drzi voda muabetot deka nesto sakal vo vozvrat za da go vrati bez dolgovi, a ocigledno toa sto go bara ne mu go davaat, inace klubot veke ke bese vraten.

Јас како што сфаќам, спремни се да платат, ама само под услов да ја добијат лиценцата, затоа што веќе роковите се пробиени
a ne e li somnitelno sto 2 godini se interesiral za vardar, pa sea od koga najverojatno propadna toa so licencata se fatile za rabota? tolku da go sakal klubot i da bil sposoben valjda porano ke sednea na masa, ne e od vcera informacijata deka sams edvaj ceka da se otarasi od klubot. ova sto se javuvaat vo 5 do 12 ili potocno vo 5 posle 12 pre mi ostava vpecatok deka se hieni.

А бе бугарот е игра пред избори после ако тепа Вмро има да го нема.

Не знам шо и како е ама ако влезе овој у клубов знам шо ќе биде следно на репертоарот на скандирање по Тетово, Чаир па и Битола ајде.
FB_IMG_1591219810265.jpg

Жена му Бугаринот.

Значи при следно гостување у Тетово иде , ајде Златка пуши ми го курот :D

Шала на страната, не ми се допаѓаат овие работи, премногу се матни, поготово кога се случуваат преку Бугарија, нешто што најмалку ни треба е за сезона, две пак да го имам е истиот проблем.Подобро од нула него со вакви сомнителни фаци и структури.

Ако ништо друго ќе имаме за шо да му скандираме на Бугаринов ако заебе работа :icon_mrgr:

ne rekov deka nema pari. tocno e deka po izgledot ne mozes sigurno da ocenis dali nekoj ima mnogu pari, no mozam po izgled da ocenam deka tipot ne e nekoj najseriozen lik. tesko bi bil iznenaden covekot da e vreden i seriozen rabotnik koj ke se trudi cesno da go vodi vardar.

ubo bi bilo, ama slabo veruvam vo cuda. pre mi drzi voda muabetot deka nesto sakal vo vozvrat za da go vrati bez dolgovi, a ocigledno toa sto go bara ne mu go davaat, inace klubot veke ke bese vraten.

a ne e li somnitelno sto 2 godini se interesiral za vardar, pa sea od koga najverojatno propadna toa so licencata se fatile za rabota? tolku da go sakal klubot i da bil sposoben valjda porano ke sednea na masa, ne e od vcera informacijata deka sams edvaj ceka da se otarasi od klubot. ova sto se javuvaat vo 5 do 12 ili potocno vo 5 posle 12 pre mi ostava vpecatok deka se hieni.
А зашто па си ти толку уверен дека Самсоненко едвај чекал да се отараси?! Еве што ја ако ти кажам дека пред 1,5 година истиве луѓе не сакал ни да ги прими на разговор. Нели ти е тоа доволен доказ за неговото блефирање. Георгиев не го познавам баш претерано, освен дека беше играч на Звезда и Дуизбург, и не можам да изградам било каков став за него. Е, сега секој што резонира нормално фала богу дека не би зел клуб во була од 2 милиони евра и без лиценца за настап во Евриоа. Секако дека основен предуслов е лиценцата. Не треба да те потсетувам дека Самсоненко се повлече на истиот ден кога официјално истекуваше рокот за лиценцата. И секој во некој друг треба да го бараме виновникот...

Последно уредено:
А зашто па си ти толку уверен дека Самсоненко едвај чекал да се отараси?! Еве што ја ако ти кажам дека пред 1,5 година истиве луѓе не сакал ни да ги прими на разговор. Нели ти е тоа доволен доказ за неговото блефирање. Георгиев не го познавам баш претерано, освен дека беше играч на Звезда и Дуизбург, и не можам да изградам било каков став за него. Е, сега секој што резонира нормално фала богу дека не би зел клуб во була
ako ne saka da se otarasi togas sto se slucuva poslednive godini so FK vardar? ili saka da se otarasi ili ne se zamara ozbilno ili navistina nema dovolno pari. barem edna od tie 3 varijanti bi trebala da e tocna.

ФФМ И сè е можно...

Нема шампион, нема фудбал, нема ништо. Срам да им е.
ФФМ Мафија!

Го закопаа и официјално фудбалот во Македонија.

Само што сакав истово да го напишам, милениче на државата, секогаш другите оштетени, абе мрш таму, наш е Вардар шампион, ФФМ МАФИЈА!

Турете им пепел на ФФМ бе кој ги шиша , Вардар за нас е шампион 11 бода разлика , нека објават Вардар и Комити на фб дека сме шампиони и ден за прослава на титулата па нека пукнат сите !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom