Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Добро од нашата управа до кога ќе спијат?! Во услови кога имаш 4 зелкарски екипи во лигата што му доаѓа 40 %, а две од нив одбиваат да се тестираат, Вардар безусловно треба да бара прекин на првенството и прогласување на шампион. Битно имаат време да си куцкаат реакции за статуси на Грне, а ги нема да гукнат што ФФМ шверцерски сака да ја протне Шкендија во ЛШ, а Сљога во Европа.
не е точно. поради специфичните околности (пандемија) УЕФА укина секакви правила и остави на федерациите сами да одлучат што ќе прават. даде само препорака да пробаат да доиграат, ако нема услови тогаш мора да прогласат шампион и да достават листа на учесници во евро-купови.

така да во случај на дефинитивен прекин шампион ќе биде Вардар, иако таква титула засекогаш ќе им остане уште едно сиво поле после она со Миравци. пошо, јбг, заслужено или не, титулата ќе е на зелена маса, а не на терен.
Глупости! И да биде прогласен за шампион во ваква ситуација, според мене нема никаква мрља на титулата.

Дечко, Вардар стекна двоцифрена предност откако издоминира во меѓусебните дуели и дома и гости иако на хартија не беше тимот за титула сепак баш на терен го покажаа спротивното и таму и ги добија бодовите, сигурно не ги добија пред кооперација.
Ako nekoj go sazluzuva poveke titulava ova godina, priznam deka e Vardar... ama da kazhesh deka na megusebni duelli bea podobri ova ne go razbiram, koga sam znaesh shto se sluci na utakmicava vo Skopje!

Ako nekoj go sazluzuva poveke titulava ova godina, priznam deka e Vardar... ama da kazhesh deka na megusebni duelli bea podobri ova ne go razbiram, koga sam znaesh shto se sluci na utakmicava vo Skopje!
Истото шо се случи и лани, на двете утакмици во пролетниот дел?

Истото шо се случи и лани, на двете утакмици во пролетниот дел?
Llani na utakmicava vo Tetovo imashe greshka od strana na sudijava, vo koj mozebi billa namerna ili nenamerna.

Golot vo Skopje beshe cist, Skenderovski Produkcija ja pratill za proverka vo Evropa toj moment, od kade shto ima podvrta deka bill goll.
Ovie se dva momenti vo Utakmica ... no natpreavor Vardar - Shkendija 2019, e organiziran kriminall pocnajki od komentatorot, delegatot, sudijava, predsedatellot na FFM i sekoj koj bill povrzan vo ova utakmica!

Llani na utakmicava vo Tetovo imashe greshka od strana na sudijava, vo koj mozebi billa namerna ili nenamerna.

Golot vo Skopje beshe cist, Skenderovski Produkcija ja pratill za proverka vo Evropa toj moment, od kade shto ima podvrta deka bill goll.
Ovie se dva momenti vo Utakmica ... no natpreavor Vardar - Shkendija 2019, e organiziran kriminall pocnajki od komentatorot, delegatot, sudijava, predsedatellot na FFM i sekoj koj bill povrzan vo ova utakmica!
Бодовната разлика кажува се, исто како што кажуваше и лани.

Не го разбираш затоа што велам со сите екипи дома/гости издоминира и тоа го кажува и табелата и тоа е факт. Разликата воопшто и не е мала впрочем.

...pocnuvajki od najnebitniot do najbitniot... Nauceni ste da mislite deka samo vie znaete, i da im se smeete na seshto shto ne e vashe :)

pa aj kazi neli e smesno ova?

zaostanuvate 11 boda... a mislite ke bidete sampioni

zarazeni indijanci eden kup... a sakate da igrate

kolku mkd stadioni imaat asalni uslovi, higeana za da prodolzi prvensvoto vo vakvi uslovi?

kolku stadioni imaat reflektori ili za da vi zadovolime ke treba na 45 stepeni da se igra?

ps. jas sum da se igra ama so ispaganje. nekam prosirena prva liga narednata godina i 4 ekipi da ispagaat. mislam deka treba da se izigraat uste 4 kola i eve iako 2 pati ke vi gostuvame pak siguren sum deka ke bideme sampioni.

...pocnuvajki od najnebitniot do najbitniot... Nauceni ste da mislite deka samo vie znaete, i da im se smeete na seshto shto ne e vashe :)

Секогаш кога нешто не е во ваша полза, тоа е организиран криминал, цела држава е против вас, цел свет е против вас, Вардар е власта и се е наместено, ама ако нешто е во ваша полза тогаш можеби имало грешка, ненамерна, само ние сме биле научени да судат за нас па затоа се буниме :)

pa aj kazi neli e smesno ova?

zaostanuvate 11 boda... a mislite ke bidete sampioni

zarazeni indijanci eden kup... a sakate da igrate

kolku mkd stadioni imaat asalni uslovi, higeana za da prodolzi prvensvoto vo vakvi uslovi?

kolku stadioni imaat reflektori ili za da vi zadovolime ke treba na 45 stepeni da se igra?

ps. jas sum da se igra ama so ispaganje. nekam prosirena prva liga narednata godina i 4 ekipi da ispagaat. mislam deka treba da se izigraat uste 4 kola i eve iako 2 pati ke vi gostuvame pak siguren sum deka ke bideme sampioni.

Ako jas sum indijanec, ti si najglubiot covek vo Makedonija.

kazhav ednash i nema vishe da go povtoruvam... Vardar ja zasluzhi poveke od sekoj titullata, toa e poveke od fakt... No, normallno e od Shkendija da barat prodollzhuvanje deka mnogu boda se vo prashanje i normallno mislat deka ke go stignat (jas licno ne veruem gledajci go igrata na SHkendija ova sezona)...

Aj nekoj od vas neka kazhe shto ke mislevte da beshe sprotivno situaciava, da beshe Shkendija mesto Vardar... Bidete korektni EDNASH vo zhivotot.

Ako jas sum indijanec, ti si najglubiot covek vo Makedonija.

kazhav ednash i nema vishe da go povtoruvam... Vardar ja zasluzhi poveke od sekoj titullata, toa e poveke od fakt... No, normallno e od Shkendija da barat prodollzhuvanje deka mnogu boda se vo prashanje i normallno mislat deka ke go stignat (jas licno ne veruem gledajci go igrata na SHkendija ova sezona)...

Aj nekoj od vas neka kazhe shto ke mislevte da beshe sprotivno situaciava, da beshe Shkendija mesto Vardar... Bidete korektni EDNASH vo zhivotot.

indijanec e za igracite na skendi, vie ste sip+ari. za vas toa e kompliment, igracite samo urlaat ko indijanci na vremeto, vie ste veke bagra, pleme...

ps. da bese obratno ke bev ok so toa da se prekine prvenstvoto. sekako uefa kup bi mi bil obezbeden, igracite bi bile bezbesni, bi imalo vreme za asalni pripremi. da bese 6-7 boda razlika ke sakav se da se igra a ne samo plej off, posto sekoja utakmica plus ke bese sansa za namaluvanje na prednosta.

kako sakas vrti go, fakt e deka ste daleku od nas i deka ne ste vo sjajna forma. ako se zeme vo predvid deka imate zarazeni i deka ima DOBRI sansi da imate poveke zarazeni za nekoj den odkako moze ke se pojavi uste nekoj so simptomi mislam deka toa 3to mesto vi e duri i premija.

ps. ne vi znam obicaite ama neli gladuvate ova vreme? pa i toa ne vi ide u prilog ako e taka, na 45 stepeni ako treba da se igra

Има ли вистина во оние шпекулациите за бугарска компанија која би го превзела ФК ВАРДАР или се празни муабети ? И има ли шанси да се добие лиценца за ЛШ или не ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom