Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување

По природа сум оптимист, ама кога станува збор за нешто бугарско, сум страшен скептик.
Запазете го сплетов на муабетот од линкот:

-Бугар
-претставник на конзорциум компании од Источна Европа
-присутен Наумче Мојсоски, но не се знае во кое својство.(сдсм)

Ја не знам дали има полоша комбинација од ова горе, ако е све точно.
Нека господ е со нас.

Овој бугарот е само име и преиме да покрива со потпис во позадина се некои наши комуњарски манги.
Автоматски споено мислење:

Изјавата е од 20 март значи одамна се преговарало со него

Нема врска што се Бугари, туку што се преваранти кои ќе бидат овде 2-3 години и ќе заминат. Вардар пак ќе остане како сега, пак ќе се бара спас и инвеститор.

Инаку овој Благо отворил академија за фудбал во Софија за деца од 6 до 15 години. Може сака да ја лапне академијата и тренинг центарот и да прошири бизнис.

Сега разговарав со луѓе од Бг што работат во фудбалот и сите велат дека е некоја далавера за перење пари или местење утакмици.Тој сам не е толку моќен да купува сам клуб дури велат нема да е ни 30% од тоа што даваше Самс по сезона.Инаку бараба човек три пати се жени досега.

Screenshot_20200603-152118_Facebook.jpg

Еве ги на Академијата.

Контактот бил Славчо Георгиевски, бивши наш играч, членот на генерацијата кога падна ЦСКА Москва.

Од тоа што читам по нет, интерни контакти на наши со бугари, никој нема пофални зборови за човеков.

А цел муабет е као, ако се добие лиценца, со сигурност ќе го земе клубов... барем ја така сфатив од се што прочитав.

Прегледај го приврзокот 254141

Еве ги на Академијата.

Контактот бил Славчо Георгиевски, бивши наш играч, членот на генерацијата кога падна ЦСКА Москва.

Од тоа што читам по нет, интерни контакти на наши со бугари, никој нема пофални зборови за човеков.

А цел муабет е као, ако се добие лиценца, со сигурност ќе го земе клубов... барем ја така сфатив од се што прочитав.
dovolno e facata da mu se pogledne za da se oceni kolku e seriozen lol tipicen balkanski prevarant. baska ne se dovolno precizni, dali ocekuvaat sams da ja sredi licencata pa tie da prezemat ili tie da gi platat dolgovite za da se sredi licencata. ako se nadevaat na prvata varijanta togas malo morgen, sams ako ja sredi licencata togas i ke tera internacionalno.

dovolno e facata da mu se pogledne za da se oceni kolku e seriozen lol tipicen balkanski prevarant. baska ne se dovolno precizni, dali ocekuvaat sams da ja sredi licencata pa tie da prezemat ili tie da gi platat dolgovite za da se sredi licencata. ako se nadevaat na prvata varijanta togas malo morgen, sams ako ja sredi licencata togas i ke tera internacionalno.

Брат ми, не знам со што дејност се бавиш, ама физичкиот изглед нека не ти биде репер за некоја индивидуа.
Знам луѓе што имаат милионски возен парк, а на улица ќе сакаш да им дадеш 15ден за перек, ако ги видиш.

Имаш изјава од контактот, Тупан, воопшто не сакал да има у јавност дека има интерес од бугариве, а не па прецизни детали околу зделката.

После Чкатров пак бугарин на чело на клубот :D

Јас како што сфаќам, спремни се да платат, ама само под услов да ја добијат лиценцата, затоа што веќе роковите се пробиени

Tupan e Vardarovo dete od Karpoš 2. Negovoto poznanstvo so ovoj Georgiev pretpostavam deka doagja od zajednički nastupi u bugarski klub (mislam Tupan igraše u Bg, dali Slavija ne se sekjavam). E sea nikoj ne e budala da verue deka Georgiev seljakov ima kapacitet da bide gazda na Vardar, a pozadi toa da ne se krijat mutni stvari.

Tupan e Vardarovo dete od Karpoš 2. Negovoto poznanstvo so ovoj Georgiev pretpostavam deka doagja od zajednički nastupi u bugarski klub (mislam Tupan igraše u Bg, dali Slavija ne se sekjavam). E sea nikoj ne e budala da verue deka Georgiev seljakov ima kapacitet da bide gazda na Vardar, a pozadi toa da ne se krijat mutni stvari.
Бугарскиот фудбал секогаш бил контролиран од мафијата и денес е сеуште. Претпоставувам дека овој би бил параван за некои поголеми ликови позади него.
Искрено ако осигураат некаква финансиска стабилност не ми е гајле каква мафија ќе дојде на чело на клубот. Ако се врати тимот на ниво на златното доба на Самс што се мене тиче cool.

Тупан вика дека некој Вардарци ја кочеле работата.

Јас незнам што е подобро.
Да се почне се од нула,или да се даде клубов на Бугари.
Овој Благо е Бугарскиот,Балотели.Јасно дека е само параван,вода у очи нема.Се сеќавам кога играше за Рубин,го бараале татари у хотел кај што живеел.Бил во некој салон да се тетовира,и им рекол ќе ви платам послеми плата,и избегал,направи трансфер у Оренбирг.
Ми напишале казна од 5000€ затоа што со шајка се потпишал на колосеумот во Рим.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom