Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Burevesnik :pos:
Треба да е јасно дека лудиот не е новинар тука само објавува тоа што ќе му пишат во инбокс. Види му ги доказите бе... ни тек на паари ни како го извадиле парите.. само скриншот еден.

Политичката ситуација во која се наоѓа државава, направи од вакви ликови битен фактор во општеството. Ментално болен е човекот, од ќотек такви не се опораваат, треба да скапе во затвор, затоа што целата кариера му е направена од закани и уцени, па кај упали да земе пари - упали, кај не - ќе го излупаат и така во круг. Имаше објава и за минатата утакмица со Копенхаген, го плукаше Грне, така да сигурно му е дадена наредба од повисоки инстанци да јаде бурек за нас во периодов, само така знае он да работи. Очекувајте нови глупости од него и не се чудете до каде можат да му одат измислиците.

Се сеќавам пред некоја година кога дискутиравме за проблемите кои ги имаа Работнички/ЦПБ со претходната управа и воопшто нивната поврзаност со политиката, човекот имаше ставено линк од дискусијата на неговата страна и имаше нешто пишано како „читајте за нештата да станат појасни“. Се што ќе начека на интернет за поврзаност со политика, он го постира како доказ на неговите страни.

Ја да сум сега Самсоненко поднесувам тужба за клевета до овој деген и парите за оштета им ги давам на Фенербахче за претрпени трауми и набивање комплекс.

Битанга невидена е тој Бурето, к.рва политичка.

Burevesnik :pos:
Треба да е јасно дека лудиот не е новинар тука само објавува тоа што ќе му пишат во инбокс. Види му ги доказите бе... ни тек на паари ни како го извадиле парите.. само скриншот еден.
Абе кој доказ дека Самсоненко има кладилница ???:pos:
Или преку Аџибадем Систина Орце фатил врски да ја мести?:LOL:

Логика левел дечкото од Дебар кај бањите горе.:LOL:

Ја да сум сега Самсоненко поднесувам тужба за клевета до овој деген и парите за оштета им ги давам на Фенербахче за претрпени трауми и набивање комплекс.

Битанга невидена е тој Бурето, к.рва политичка.
Абе баш ќе се умара со него, ја до сеа ни незнаев кој е. Глеаш никој не го сфаќа озбилно, сите го заебаваат. Уште тврдел Тоше бил жив.:pos:

Логикава на бурево= Иско играше за резервите на Валенсија па ја намести вчера 2:2

Типов функционира на принципот прати ми инфо и јас ќе го објавам без било каква цензура и притоа ти гарантирам анонимност. Знае од време на време да извади добри информации ама мноштвото му се тешко срање. Ќе прочита две три работи и од тоа си склопува приказна, најчесто без било какви докази.

Ако мразите некого склопете една приказна кај Бурекот во инбокс, и сигурно ќе ви биде објавена, посигурно од поздрав на радио емисија.

Vanja e oficialno vardarec. Sega za sega imame znaci 9 stranci?!

+ Исени, Демири, Муслиу :icon_mrgr::D:icon_lol:[DOUBLEPOST=1503930850][/DOUBLEPOST]Спировски и официјално премина во Ференцварош. Според информациите договорот е на три години.
312848_stefan_spirovski.jpg

Сепак оди во клуб со традиција, најпознат во Унгарија.

Чекаме инфо за колку е продаден.

Со среќа Стефан!

Последно уредено:
Сигурно Даре и Чеде знаат добро кои се квалитетите на Коне и процениле дека како играч им е попотребен Марковиќ да го заземе тоа последно место за странец во тимот. Коне последен пат играл во сериозна лига преклани, чим стигнал до четврта лига макар било тоа и Италија, веројатно кажува за пад во неговата кариера, клипови на ЈуТјуб можат да се направат за било кој играч и не се никакво мерило, а и од друга страна Којашевиќ иако можеби разочара квалификацииве, сепак беше еден од подобрите играчи минатата сезона и неколку пати ни извадил бодови кога сме биле во незгодна ситуација. Не разбирам зошто го потпишаа Ганецот, ем нема никакво СиВи, доаѓа од аматерска лига и колку што успеав да прочитам дури и во годините кога бил на Кипар никогаш не изиграл утакмица за некој квалитетен тим, туку веднаш бил праќан на позајмици, ем ако нашиве го планирале како засилување сигурно немаше да го праќаат одма на позајмици, а на таа позиција да купуваат уште еден играч. Чудно ми е и тоа што Чеде не му даде воопшто прилика на Итало на дуелите со Фенербахче, од она малку што го изигра со Победа ми изгледа на погодено засилување, не толку во квалитет колку што ми изгледа на играч кој многу често ќе влегува во шанси, класичен бразилски шпиц, тип на играч кој дефинитивно ни фалеше за да го размрда нападот за разлика од тромавоста на Балотели.
Ја сум сигурен дека Којашевиќ со Чеде ќе ја врати формата од ланската сезона. Онаа десктруктивна тактика на Седлоски ги утепа во формата оние играчи што знаат и сакаат да играат фудбал. Погледни го Барсегјан на пример, колку подобро игра под палка на Чеде.[DOUBLEPOST=1503939194][/DOUBLEPOST]
Vanja e oficialno vardarec. Sega za sega imame znaci 9 stranci?!
Добро не можам да разберам како не сфаќаш?! Можеш да имаш колку сакаш странци, али за само 8 има фора да бидат регистрирани за настап во нашево првенство. Ќумбето од Гана нема да биде пријавен и the end of the story.

Да да, секако за 500.000 годишно. Од 40-50 глава сечам дека не е повеќе, може и тоа е премногу.
А бе дете у Работнички земаше толку. Зарем мислиш дека некој би идел у Египет за тие пари

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom