Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Вардар со комбиниран состав ќе настапи во среда... многу играчи ќе фалат.
http://www.gol.mk/fudbal/vardar-bez-devetmina-reprezentativci-na-kup-natprevarot-protiv-lokomotiva

Очекувам вака:
Алексовски, Демири, Новак, Попов, Брдаревски, Глигоров, Исени, Фелипе, Марковиќ, Итало, Блажевски
Не ми се верува да стартува Марковиќ одма, поверојатно ми е Глишич да го игра на крило а Исени да иде во средина.
И зар нема некој од младинците што може да покрие ?

Da sam na mestoto na Cedomir Janevski,Popov ke go stavam da oeganizira zurki drugo nisto.Za toa e najdobar.

Da ne zemaa pojke, vo Vardar ima 8 igrachi koj ke igraat za reprezentacija, lani mislam 5 igrachi igraa i zedovme dali 50, ili 150 iljadi evra ne sum siguren, mozhda i gresham neka me popravi nekoj.
Да од повик може да има 6 повици во година и повеќе зависи[DOUBLEPOST=1503971135][/DOUBLEPOST]
Da sam na mestoto na Cedomir Janevski,Popov ke go stavam da oeganizira zurki drugo nisto.Za toa e najdobar.
Попов мотивиран е Марсело за сите во лигата

Последно уредено:
Да од повик може да има 6 повици во година и повеќе зависи[DOUBLEPOST=1503971135][/DOUBLEPOST]
Оди мотивирај играч кој во зенитот на кариерата, ПРЕМИЕР ЛИГА не му беше доволна мотивација да почне да се однесува како што треба, него го плукаше Вокер, и го снајде шо го снајде ...
Сеа на 32 ќе го мотивира некој, нема дисциплина човекот, џабе е. Ќе јаде клоци по 1 месец од Чеде, ко од репрезентација.

Оди мотивирај играч кој во зенитот на кариерата, ПРЕМИЕР ЛИГА не му беше доволна мотивација да почне да се однесува како што треба, него го плукаше Вокер, и го снајде шо го снајде ...
Сеа на 32 ќе го мотивира некој, нема дисциплина човекот, џабе е. Ќе јаде клоци по 1 месец од Чеде, ко од репрезентација.

Realno nema podobar sloboden mak igrac na taa pozicija od nego. Ako ne se sredi ke leta. Ako se sredi a treba da mu dademe sansa ke bide ogromno zasiluvanje so negovoto iskustvo. Da ne se lazeme vo pravo si za se sto kaza ama sekoj saka zad sebe da ostavi beleg. Ova mu e posledna sansa posto posle ova tretoligas u grcka ne mu bega. Jas mislam deka ke ne iznenadi site, poveke veruvam u nego nego primer glisic...

Вардар со комбиниран состав ќе настапи во среда... многу играчи ќе фалат.
http://www.gol.mk/fudbal/vardar-bez-devetmina-reprezentativci-na-kup-natprevarot-protiv-lokomotiva

Очекувам вака:
Алексовски, Демири, Новак, Попов, Брдаревски, Глигоров, Исени, Фелипе, Марковиќ, Итало, Блажевски
Мое очекување:
Алексовски, Демири, Попов, Новак/Грнчаров, Брдаровски, Глигоров, Стојчевски, Глишиќ, Исени, Блажевски, Итало
Клупа: Пачовски, Грнчаров/Новак, Тодороски, Фелипе, Марковиќ, Колевски, Стојков (овие потцртаните очекувам да влезат во игра)

Во суштина очекувам истиот почетен состав како и ти само Фелипе мислам дека може да се паузира на ваков натпревар а Марковиќ не верувам да стартува волку брзо, евентуално од клупа да влезе.

Сте се фатиле за Најденов, а никој не пишал дека у среда ја играме куп утакмицата со Локомотива... :D
Чекај малку, ја колку што знам е во четврток.[DOUBLEPOST=1503985632][/DOUBLEPOST]
Да да, приказниве не проаѓаат ни кај деца од забавиште веќе. Муабетов е во стилов: Да имаше баба муда ќе беше дедо. Точно три години е у Вардар и гарантирам дека беше едно од најголемите дрва. Дечкото имаше 180 000 причини да биде мотивиран, а прикажуваше игри на рамниште на Љамчевски. Така да ќе го истрпиме до зима, па после нека си бара слободно друго место за мотивација...

Последно уредено:
Пред потпис во Вардар е напаѓачот Ѓорѓе Ивановиќ од Спартак Суботица , кој веќе има 4 гола за неговиот тим во почетните кола

Што правиме што не е наш или имал прадедо македонец?

Чим македонски спорт пишале „според српските медиуми“, пиши пропало на трансферов :D Освен ако нема некое ненадејно заминување, не верувам дека ќе има нови играчи, тој е тимот, попунета е и квотата со странци, а и на скоро секоја позиција сме со 2ца покриени, поготово во нападот превише гужва ќе се направи. Останува уште со Куајнор да се среди некоја позајмица за да може Вања да игра и тоа е тоа

А, иначе, баш ме интересира што е со Попов, сите медиуми пишаа демек се враќа, ама ништо официјално нема од нашиве, пријавен ли е воопшто во составот, го има на тренинзи, знае некој?

Imase na instagram sliki od Popov na treninzi.Vcera bil na trening vo Staro Bure.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom