Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
А бе дете у Работнички земаше толку. Зарем мислиш дека некој би идел у Египет за тие пари
Ако земаа такви плати у Работнички немаше да имаат отворени раце кога сакаат да си идат, да бидат со отворени договри и чим добијат поволна понуда од узбекистан одма магла да фаќаат.
И го отупевте со овој веќе преку таквото. Имаме играчи у состав што се подобри од овој така да плус Исеини очекувам да добива доста шанса има добра техника а и спремен е физички може да искочи одличен играч.

Ако земаа такви плати у Работнички немаше да имаат отворени раце кога сакаат да си идат, да бидат со отворени договри и чим добијат поволна понуда од узбекистан одма магла да фаќаат.
И го отупевте со овој веќе преку таквото. Имаме играчи у состав што се подобри од овој така да плус Исеини очекувам да добива доста шанса има добра техника а и спремен е физички може да искочи одличен играч.
Од 1000 до 2500 месечно плус премии се платите цо Работнички

30 годишно плус 7_8 премии , ме чуди како мислиш дека некој би отишол у Египет за 50
Да зема толку многу пари како што тврдиш ти, сигурно немало да потпише едногодишен договор.

egipetskata liga e/bese (vo posledno vreme ne sum najdobro zapoznaen) edna od najdobrati afrikanska ligi. pred celava kriza koj go zafati toj region kaj top klubovite imase igraci koi dobivaa i po milion dolari godisno. spored kvalitetot e daleku podobra od 1. MFL duri sega i koga se tamu e vo kriza.

inaku jas ne ni mislam deka najdenov ke se probie kaj toj klub, mnogu ke bide pod pritisok i okolinata e teska za stranec, posebno za nekoj koj ne e musliman. ako ne igra od start dobro loso ke go tretiraat, a ne e vo dobra forma. nisto cudno da go sutnat pred nova godina.

PS
deka ke dobie 500.000 godisno malo morgen. plakaat dobro, no ne za takov igrac. moja pretpostavka e deka dobiva maksimum 200.000 dolari za edna godina, ama mozno e i da se se "samo" 70.000 + premii. ispod tesko bidejki inaku ne bi otisol na takvo mesto, a i dobro gi plakaat strancite posebno tie od evropa.

Стварно бе, само онака ја шернав веста дека претходно се напнаа околу него, и сеа глеам пак се развила полемика околу него и тоа колку пари заработувал:tapp:

Факт е дека испуштивме квалитетен везњак кој под палка на Јаневски би станал ѕвер

Сте се фатиле за Најденов, а никој не пишал дека у среда ја играме куп утакмицата со Локомотива... :D
Десетка со кромид:popce::uzi:[DOUBLEPOST=1503958625][/DOUBLEPOST]Инаку не ми се верува дека шошоните го дадоа Ибраими за 200к :vozbud::pos:

Дали сега вардар ќе го има на Фифа или Пес откако влезе во Л.Е?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom