Со еден збор КАТАСТРОФА!
И денес немавме ама баш никаква игра. Незнаам што мајка бараа нашите во Анталија, ама дефинитивно не се спремале. Изгледа Џиџи и таму си го играл курташакот. Кондициски спремни се нула...
Кој не заеба со Милиќ? Ниту знае да процени топка, ниту знае да дегажира како што треба. Имаше само две може да се каже добри интервенции, другото му беше држ не дај се.
Капитенот - стаднардно, а отиде напред, за назад му треба такси да се врати. Среќа што Тетекс има тапа крила...
Вајс - еден од директните кривци за двата гола, заедно со Рибар. Ејј штопер си, а да неможеш да рипнеш да избациш топка од твој шенсаесетник

Таневски нека се опоравува што побрзо...
Рибар - денес барем не му ја протнуваа крос нозе. Ќе ве замолам да го приметите како трча, права Патка. Повеќе му лежи штопер, ама кој не заеба и со него? Џиџи!
Цикарски - солидна партија. Нападите што ни беа опасни, 90 посто беа по негова страна. Имаше добри 2-3 влеза, само немаше завршница. Една ситуација кога влезе во шеснаесетник убаво му ја даде на Стојков, овој ја прати у тоа објектот позади гол

Темелков - мнгогу спор играч, споро размислување, така среден играч неможе да функционира. Денес доста топки му беа изгубени по изигран пресинг на Тетекс.
Остоја - што е со него? Невидлив! Некако ми се чини и како да не му се игра. Па и пенал промаши

Пеџа - го видов на загревање. Ама знаете, ветренце дуваше, башка на автопат стадионот промаја удара, и Пеџа повреден. После на трибина беше...
Петровиќ - Многу сличен играч на Стојаковиќ. Денес нешто послабо него ли со ОФК. Таков тип на играч е што терен-ораница не му одговара. Кога сум кај теренот, УЖАС, ЊИВУ!
Убав гол денес на Петровиќ, по акција по лева страна, продор нешто на Цикарски, тука се изиграаа 2-3 паса на мал простор, Петровиќ навезе 2-3 играчи од Тетекс, и ја шибна со десна у аголче

Еднисвена светла точка беше денес голот...
Гаго - само прво полувреме го играше, 2-3 пати топка чепна и тоа беше се од него...
Педрo - Prison Break - имаше една ситуација у шеснаесетник, крос ноги му ја протна да десниот бек на Тетекс, мешаница и на крај нипто од тоа. Мислам дека крило на него не му одговара. Треба да се проба како главен центафор.
Петров - Влезе у второ место Гаго, ама освен што промаши еден зицер, специјалност за него, друго ништо не покажа.
Хорхе - накај 65-70та минута влезе место Темелков, 1-2 лоши центаршутеви и толку. Бледо издание и на него.
Стојков - хаотичен е човече. Кур не му чуе, ништо и денес не покажа. Имаше две можности, едната ја прати у објектот позади гол, другата му ја изблокираа...
Јове - на моменти борбен, ама џабе кога изиграва Блек Џек, и проигрвува некои невозможни пети. И денес имаше убава шанса, ама исто како и Стојков, позади у објектот.
Стојам на тоа дека неможеме да се потпираме само на Јове.
И кој курац им е на на оние од официјалната страна на фб што е? Нели утакмицата беше од 14 часот? Тие почнаа 14:30. А јас се нацртав на стадион уште у 1ипол
П.С. Џиџи пак да ми го пушиш и лижеш у исто време!
Денес не мрдна од тоа столчето. Си седнал човекот, кур му е двор му е. Скрстил нозе како и како у театер да е.

Еднаш не стана да се развиква, да корегира нешто. Таквото однесување све докажува.
Се сеќавам Илчо, кога се имаше лоша игра како урлаше покрај аут линија, а овој не бре... мува не го лази...
И за крај, изгачите неможеме да ги обвинуваме. Кривицата е во тоа гомното што седи на клупа. Се надевам дека уште вечер ќе го избркаат.
Или да го вратат Боби, или Хаџиевски.
Коњаникот Сабја
Да ми купиш нова тастатура, копчињата ги излижав, а да не праам муабет што прстиве ме заболеа од куцање. Твоја работа се извештаите