Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека ти грешиш.:DПрво будалиот суди слободен и ја дига само една раката и застанува в место,а ако даваше предност ќе ги пуштеше двете раце и ќе трчнеше малце ама нема врска пријателска е.:D
Јас мислам дека кога даваат предност ги пуштаат рацете,а кога се суди фаул ја дига едната рака само во вис.Ако не е вака,значи јас грешам.:)
Сега приметив дека не дига две раце, прво тргна да покаже слободен, ама виде дека топката дојде до наш играч, се премисли и остави играта да продолжи, па откако шутот беше блокиран со рака досуди пенал :icon_mrgr:

Добро постапи судијата, само што фаул со клизачи надвор од шеснаесетник на голман е црвен картон колку што знам, така Џони Вајсмилер?

Не знам што го кењавте голманот, 2 чисти шанси фати, за головите не ми се гледа баш убаво, али нафрелни топки беа и двете, таму не смее еден таков напаѓач да те натскока и да ти даде гол, одбраната ни е ужас, ужас...

Добро постапи судијата, само што фаул со клизачи надвор од шеснаесетник на голман е црвен картон колку што знам, така Џони Вајсмилер?

Не знам што го кењавте голманот, 2 чисти шанси фати, за головите не ми се гледа баш убаво, али нафрелни топки беа и двете, таму не смее еден таков напаѓач да те натскока и да ти даде гол, одбраната ни е ужас, ужас...
Не ме зејбавај, Милиќ топка незнае да процени. Тетекс центрира, топкава паѓа кај Милиќ у простор, 1 чекор да направи само да ја земе, овој не брее, застанал на линија, како зонска одбрана да игра :facepalm:

Па 100 пати повеќе ќе ви заврши работа него пувачот Вајс и Рибар. Гарантирам.
Башка и ваш производ е зошто да не.
Би го сменил со Рибар одма, ама сега во состав кога имаме два леви бека Цикарски и Рибар, Рибар и како штопер рачунај го, Димитровски за што ќе ни е?
Не ни требаат играчи веќе на таа позиција.:)

Одличен играч, барем додека го следев за младата репрезентација, прав лидер беше. Не смееме да се потпреме на Вајс до крајот, а Владимир е млад и перспективен (y)
Абе не смееме да се потпрееме на Вајс, ама Џиџи друкше размислува.
Вајс е играч на Џиџи, и нема шанса да го седне на клупа. Исто како што е и Рибар.

Би го сменил со Рибар одма, ама сега во состав кога имаме два леви бека Цикарски и Рибар, Рибар и како штопер рачунај го, Димитровски за што ќе ни е?
Димитровски во Работнички играше како стопер и сосема солидни партии имаше.
Во моментов мислам кога е повреден Таневски би можел со Бојовиќ да бидат стартери.
Сега незнам колку е точно,но слушнав некои муабети дека Таневски од следната година ке потпишел во Работнички.

Како бе не ни треба?! Не заебавај сеа и ти. Цела одбрана ни се ветерани, а башка и подложни на повреди се констатно. Ќе ја подмладиме одбраниме колку-толку... Вајс, Таневски и Бојовиќ се се магариња преку 30 години. Башка Дади е и квалитетен играч.

Како бе не ни треба?! Не заебавај сеа и ти. Цела одбрана ни се ветерани, а башка и подложни на повреди се констатно. Ќе ја подмладиме одбраниме колку-толку... Вајс, Таневски и Бојовиќ се се магариња преку 30 години. Башка Дади е и квалитетен играч.
Ја помладивме бе одбранта со Рибар, млад перпективен играч, земен за курово здравје.

Ако игра Владимир на пример штопер, треба да испадне еден од Тане или Бојќе, погоре пишав зошто Вајс ни под разно не би испаднал од состав :)

Ја помладивме бе одбранта со Рибар, млад перпективен играч, земен за курово здравје.

Ако игра Владимир на пример штопер, треба да испадне еден од Тане или Бојќе, погоре пишав зошто Вајс ни под разно не би испаднал од состав :)
А да не испадне некој друг од Вардар... како на пример Џиџи?! :)

Dadi e dobar igrac samo neznam u kakva forma e tipot... Inace odbrana ni e taka psotara ali vo najzreli godini za taa pozicija. tanevski e 31 godina zaedno so Dadi bi bile top tandem za 2-3 godini unapred. E sea vreme mu e na Vajs da si sedne na klupa i da si doceka penzionerskite denovi igrajki protiv poslabi klubovi, edino za Bojovic mi e, ali i on neka sedi na klupa :) Druga rabota me zagrizuva Ostoja. Sto se desava so nego ne se znae, dali letna u oblaci posle ona sto go proglasija za najdobar igrac u mkd liga neznam.. Rangelovic mn nezen igrac , epten , dogodina mora da se bara negova zamena

Se nadevam vo sreda ke donesat odluka da se gostuva site go sakame toa , da ne stavat zabrana i da ne gleame od TV mn loso bi bilo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom