- Член од
- 11 мај 2008
- Мислења
- 3.358
- Поени од реакции
- 7.343
Ако не тепаме во недела, пасошка контрола за Џиџи пред Скопје!Dadi e dobar igrac samo neznam u kakva forma e tipot... Inace odbrana ni e taka psotara ali vo najzreli godini za taa pozicija. tanevski e 31 godina zaedno so Dadi bi bile top tandem za 2-3 godini unapred. E sea vreme mu e na Vajs da si sedne na klupa i da si doceka penzionerskite denovi igrajki protiv poslabi klubovi, edino za Bojovic mi e, ali i on neka sedi na klupaDruga rabota me zagrizuva Ostoja. Sto se desava so nego ne se znae, dali letna u oblaci posle ona sto go proglasija za najdobar igrac u mkd liga neznam.. Rangelovic mn nezen igrac , epten , dogodina mora da se bara negova zamena
Se nadevam vo sreda ke donesat odluka da se gostuva site go sakame toa , da ne stavat zabrana i da ne gleame od TV mn loso bi bilo

Сите трубат дека бил најдобриот тренер во Македонија, а ние не може ќора победа да убодеме. Ете му шанса да не демантира. Ако не... нека си го бара чарето на друго место!
Остоја бил многу разочаран од Џиџи... можда затоа е паднат во формата.
Druga rabota me zagrizuva Ostoja. Sto se desava so nego ne se znae, dali letna u oblaci posle ona sto go proglasija za najdobar igrac u mkd liga neznam.. Rangelovic mn nezen igrac , epten , dogodina mora da se bara negova zamena