Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ако случајно не освоите титула, единствената причина за тоа ќе биде тоа што не донесовте асален тренер. Тоа е најголемата грешка што ја напраевте. Ако стварно сакаат да го претстават Вардар како тим кој ќе се бори за секоја титула, влез во ЛШ итн. требаше да донесат тренер кој ќе има авторитет врз играчите. А не овја сега што ви е, катастрофална грешка им е тоа на управата.
Трансфер на Артим во Вардар гледаш по сезонава? хаха

После дербито со Пелистер и случувањата Мичка искочи со некоја критика за случувањата од тој ден и дека таквите настани ги тераат луѓето да не доаѓаат на утакмица... сега зошто не искочи во било кој медиум и да им каже дека местенките ги бркаат луѓево од стадион...

Одлично, Стјепановиќ повикан во репрезентацијата со што автоматски добиваме одложување на куп дуелот со Пелистер и без потреба домаќинот да прифати или не.
Се надевам овие повици за Стјепановиќ ќе му бидат поголем поттик да напредува, пошто откако го викнаа за мечот со Хрватска во Загреб, како да попушти во првенството.
Сакам и двајцата да ги видам во составот, особено Георгиев и се молам да не се повреди :icon_mrgr:
Пауза од две недели ќе имаме, нешто што ќе мора да се искористи, таман да се комплетираме и посилни да се вратиме за најважниот меч во оваа полусезона според мене :)

Гледам многумина се лутат зошто мечот со Пелистер се одложил, и демек со ова продолжувала караницата управа-навивачи.
Знам знам и јас сум жеден за едно добро гостување какво што ќе беше неделното, и знам дека мечот ако се игра во среда ќе биде многу потапа, ама искрено ме заболе курац, поважно ми е да победиме отколку да отидеме 1000 луѓе.
Без Георгиев, Ранѓеловиќ и Хименез јас мислам дека не сме способни никој да победиме, а уште без Оса, Стјепановиќ и Бошкоски, немаме играчи ни една постава да искомбинираме.

Одморот е тоа што е добредојдено во Вардар во моментов, уште куп утакмици ни фалат :icon_mrgr:

Одлично, Стјепановиќ повикан во репрезентацијата со што автоматски добиваме одложување на куп дуелот со Пелистер и без потреба домаќинот да прифати или не.
Се надевам овие повици за Стјепановиќ ќе му бидат поголем поттик да напредува, пошто откако го викнаа за мечот со Хрватска во Загреб, како да попушти во првенството.
Сакам и двајцата да ги видам во составот, особено Георгиев и се молам да не се повреди :icon_mrgr:
Пауза од две недели ќе имаме, нешто што ќе мора да се искористи, таман да се комплетираме и посилни да се вратиме за најважниот меч во оваа полусезона според мене :)

Гледам многумина се лутат зошто мечот со Пелистер се одложил, и демек со ова продолжувала караницата управа-навивачи.
Знам знам и јас сум жеден за едно добро гостување какво што ќе беше неделното, и знам дека мечот ако се игра во среда ќе биде многу потапа, ама искрено ме заболе курац, поважно ми е да победиме отколку да отидеме 1000 луѓе.
Без Георгиев, Ранѓеловиќ и Хименез јас мислам дека не сме способни никој да победиме, а уште без Оса, Стјепановиќ и Бошкоски, немаме играчи ни една постава да искомбинираме.

Одморот е тоа што е добредојдено во Вардар во моментов, уште куп утакмици ни фалат :icon_mrgr:

Abe se ljutat zaso u sreda ke ja stavat od 1 posle i nema da se ide 800-900 dusi ke se ide 300-400 ke se prepolovi kompletno ako ja odlozat za Nedela da bide ondak go opravduvam

Abe se ljutat zaso u sreda ke ja stavat od 1 posle i nema da se ide 800-900 dusi ke se ide 300-400 ke se prepolovi kompletno ako ja odlozat za Nedela da bide ondak go opravduvam
Епа неможе во недела да ја стават, мора во среда да биде...
Нема слободен викенд па да ја стават во недела.

Како прво не постои држава кај што има четврт финале на куп ЗА ВРЕМЕ НА РЕПРЕЗЕНТАТИВНИ НАСТАПИ (освен ако не е некоја квалификациона рунда кај што играат третолигаши или максимум второлигаши).
Па и никој да не е повикан НЕ ТРЕБА да има било какви утакмици.

Нема потреб од лутење, подобро е за клубот вака. За ова се лутат, а ако испаднеме уште повеќе ќе се лутат сите. Со скрпен тим може да се случи да изгубиме таму, па после да биде држ-недај во Скопје...

Епа неможе во недела да ја стават, мора во среда да биде...
Нема слободен викенд па да ја стават во недела.

Како прво не постои држава кај што има четврт финале на куп ЗА ВРЕМЕ НА РЕПРЕЗЕНТАТИВНИ НАСТАПИ (освен ако не е некоја квалификациона рунда кај што играат третолигаши или максимум второлигаши).
Па и никој да не е повикан НЕ ТРЕБА да има било какви утакмици.

Нема потреб од лутење, подобро е за клубот вака. За ова се лутат, а ако испаднеме уште повеќе ќе се лутат сите. Со скрпен тим може да се случи да изгубиме таму, па после да биде држ-недај во Скопје...

kako ne ke gubime od pelister najgolemi drva se sramoa e od niv da izgubis, doma iznamestija se

Ако случајно не освоите титула, единствената причина за тоа ќе биде тоа што не донесовте асален тренер. Тоа е најголемата грешка што ја напраевте. Ако стварно сакаат да го претстават Вардар како тим кој ќе се бори за секоја титула, влез во ЛШ итн. требаше да донесат тренер кој ќе има авторитет врз играчите. А не овја сега што ви е, катастрофална грешка им е тоа на управата.
И што не оставија на некој позиции со по еден играч, некој го фалеа Милевски иргал отворено според мене и иЛчо да останеше тренер со овие први 11 што ги имаме и Илчо ќе ги имаше истите резултат на Градски испод 3 гола на утакмица ќе бевме.

После дербито со Пелистер и случувањата Мичка искочи со некоја критика за случувањата од тој ден и дека таквите настани ги тераат луѓето да не доаѓаат на утакмица... сега зошто не искочи во било кој медиум и да им каже дека местенките ги бркаат луѓево од стадион...
Која местенка ја бараш, не си ми јасен! Прифати си дека изгубивме зашто не бевме на нивото на кое треба да биде Вардар.

Камо среќа да бидат како тебе сите навивачи на Вардар! Понекогаш и не ме чуди што групата е падната на ова ниво откако од многу луѓе се изначитав и се изнаслушав глупости последниве неколку саати. Пази на нив многу ќе им се накршел зашто им пропаднал планот за одење во Битола, а тоа што Вардар требаше да патува со десеткуван состав, нив не ми е битно?! Пази молим те, па како можела да се осуди Управата да им направи такво нешто?! Да им појаснам на тие дегени дека Комити постојат ради Вардар, а не обратно!

Бољи што ќе се одложи куп утакмицата...
Добро ќе ни дојде оваа пауза.

Иначе на вчерашната утакмица за издвојување се само Остоја и Игор,единствено они двајца пробувааа да направат нешто конкретно,другите тотално потфрлија,се надевам Боби ќе знае како да се справи со тоа...

Одвај го чекам моментот кога и ќе кажеме добредојде на оваа Балканска Лига.

http://globus.jutarnji.hr/hrvatska/uefa-zapovijeda--svi-u-balkansku-ligu-

Globusov novinar i vrsni nogometni analitičar Darko Hudelist otkriva veliki plan europske nogometne organizacije Uefe da se za države s područja nekadašnje Jugoslavije – Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju, Makedoniju i Crnu Goru – te Bugarsku i Mađarsku organizira srednjoeuropsko-balkanska liga, čemu su predstavnici nacionalnih saveza nedavno iskazali potporu na sastanku u Budvi.

Јас па ич не ја сакам таа балканска лига боље да гледаме да го подигнеме квалитетот на нашата лига не го ли да играме балканска лига.

Генерално сум за РЛ,но во фудбал сум против......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom