Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Што е форава со дресчињава... немате спонзор главен бе?

Што утна Петров јеботе..Овие мртвиве од една акција ни дадоа гол упм :mad:

Катастрофа игра,али тоа е кога се нема креативност,ни фали Пеџа и тоа како во моментов.

П.С Ми се сере кога албански знамиња,и спикерот кога зобри за албански ццц :facepalm:

Оној Петров кој fail е, не ми се верува...
Ранѓеловиќ нека го убацува одма во игра!

Добро бе има ли нешто работено Милевски со екипава ??
Шкендија е 10 пати подобро поставена на теренот.Толку неодговорна игра не сум видел.....не е само оваа утакмица цела сезона вака играме.Во одбрана играат 4-5 души,останаите спијат во офсајд....Дури и катастрофа екипи како Работнички може да не заебат.Буквално излегуваат на терен како малска екипа која игра 5+1 фудбал во маало.Тоа на домашен терен со послабите екипи пројде,имаме индивидулен квалитет,но сите појаки утакмици ќе ги изгубиме оваа сезона.Дури и во утакмиците каде што газевме имаше многу ситуации каде што малце подобар противник можеше да направи еден куп опасни ситуации.
Кај голот 3 ца седат на во линија,ниту еден не излезе од нив да го блокира шутот.....а ниту еден играч немаа околу.Ај кај тоа лошо го направија не се вратија назад после шутот......
Кај Илчо вакви работи никогаш немаше да се случат.Бункераш не бункераш типот секаде пројде неокрзнат,овој ако има 2 победи на гостувања цела сезона ја го сечам.

Оној Петров кој fail е, не ми се верува...
Ранѓеловиќ нека го убацува одма во игра!
Пишав поназад дека Ранѓеловиќ не е во комбинација за овој натпревар.

п.с. Некаде мора да се вратат изгубените бодови од Кратово...

едит: Сепак бил тука Ранѓеловиќ, овие од вебсајтот поим немаат што пишуваат...
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 16:24 ---
Тоа е тоа...

Петров не знае да даде гол кога треба, барем голот да го погодеше еднаш...

Е Мичка, Мичка... се движиш ко баба!
Овој Петров ќе не кошта победа денес! Пациент!

Напаѓа бе брат се на една карта :D
Не ме дупи... ѓорѓиев со што заслужи да остане во игра?

Вие го пцуете Петров што утиња а уствари само он се труди... волку лоши измени немам одамна видено... добар тренер не губи утакмица кај што има 1-1 70 минута е и противникот е на земја

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom