Чичко Кумплунг
деца на транзицијата
Тој Платини до вчера се бунеше,а сеа демек ја подржува.Во екипа пишува дека Платини е иницијатор на ова![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој Платини до вчера се бунеше,а сеа демек ја подржува.Во екипа пишува дека Платини е иницијатор на ова![]()
Колку што знам Платини никогаш не се бунел,напротив секогаш ја поддржувал.Него му одговара повеќе РЛ,помалку места во европските натпреварувања од балканските вукојебини,поголема концентрација на парите во еден прилично сиромашен регион.....Тој Платини до вчера се бунеше,а сеа демек ја подржува.
Ако не е Платини,тогаш мислам дека Блатер не прифаќаше Балканска лига,незнам точно кој беше.Колку што знам Платини никогаш не се бунел,напротив секогаш ја поддржувал.Него му одговара повеќе РЛ,помалку места во европските натпреварувања од балканските вукојебини,поголема концентрација на парите во еден прилично сиромашен регион.....
А денес примиле и петарда мисалм дека кадетите играле во АеродромпАлистер-Вардар (младинци) 0:2
ДОМИНАЦИЈА![]()
Пионерите, Вардар-Пелистер 5-0А денес примиле и петарда мисалм дека кадетите играле во Аеродром![]()