Одлично, Стјепановиќ повикан во репрезентацијата со што автоматски добиваме одложување на куп дуелот со Пелистер и без потреба домаќинот да прифати или не.
Се надевам овие повици за Стјепановиќ ќе му бидат поголем поттик да напредува, пошто откако го викнаа за мечот со Хрватска во Загреб, како да попушти во првенството.
Сакам и двајцата да ги видам во составот, особено Георгиев и се молам да не се повреди

Пауза од две недели ќе имаме, нешто што ќе мора да се искористи, таман да се комплетираме и посилни да се вратиме за најважниот меч во оваа полусезона според мене
Гледам многумина се лутат зошто мечот со Пелистер се одложил, и демек со ова продолжувала караницата управа-навивачи.
Знам знам и јас сум жеден за едно добро гостување какво што ќе беше неделното, и знам дека мечот ако се игра во среда ќе биде многу потапа, ама искрено ме заболе курац, поважно ми е да победиме отколку да отидеме 1000 луѓе.
Без Георгиев, Ранѓеловиќ и Хименез јас мислам дека не сме способни никој да победиме, а уште без Оса, Стјепановиќ и Бошкоски, немаме играчи ни една постава да искомбинираме.
Одморот е тоа што е добредојдено во Вардар во моментов, уште куп утакмици ни фалат