гласајте за иван,зверка е човекот
http://www.facebook.com/album.php?aid=264985&id=11689237087
http://www.facebook.com/album.php?aid=264985&id=11689237087
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
aman vise od tie primopredavanja,od birokratii,dur se sredi rabotata kojznae uste sto nema da vidime...
braco ne mi e jasno kako mozel ako e tolku pameten da dozvoli boro risteski da go vozi so godini koga bea dvajcata u vardar.toa nikako ne mi e jasno,premnogu naivno od strana na eden covek koj cel makedonski fudbal go drzi vo raka(zaedno so se ffm).se zbori deka opasno ima zaraboteno od tv pravata sto gi ima za prenosite na makedonska reprezentacija godini unazad.i sega pak ista prikazna,atanas kostovski covek fosil koj lapa penzija,lapa od braco i e metuzalem koj zivee vo vremeto na 60-te.treba sveza krv vo vardar da se razmrda klubot vo site segmenti,oti so taa ista struktura vardar ke bide povtorno nalik na prosecen makedonski klub so selski maniri.ne treba nesto specijalno da se sporeduva,eve samo da go sporedime vardar so klubovite od bivsa yu,koi bile na negovo ramniste,pa ke vidime deka e daleku od toa sto treba da e kako makedonska gordost.
toa me plasi oti na site ni e dosta i preku glava od prosecnost,od prezivuvanje.znam deka do sega ovie poslednive godini bea najteski,ali nekako sum skeptik deka nesto drasticno ke se sluci so klubot vo organizaciski segment!
nego dali nekoj ima info koga ke bide gotov noviot zapad,ili stadionot vo celost?
--- надополнето ---
za zal druze apsolutno si u pravo(komiti HC ekipa na zapad,so takov imidz doagjaa na tribina,dobra druzba,se cenea vrednosti,imase pesni da ti e gordost da gi zapees)...ebem ti vakvo vreme i denesnive generacii(cest na isklucocite) koi da nemase internet,nemase da znaat 10 navivacki grupi od evropa...
--- надополнето ---
dobar decko so skopsko-folirantski maniri(za eden problem on bitno si go spasi gzot,a drugarot negov...koj go e**).
Еве како се штитат спортските институции.Градот Загреб ја зема Цибона сега,нова управа има.Ги земаа пред некој ден,а веќе почнаа со напаќање на долговите.Исто-така донесоа и големо засилување,Гордан Гиричек (до лани НБА играч).Кај нас градот Скопје кога ќе направи нешто????