Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Абе овој од сите клубови да му ги собереш утакмиците нема вкупно натпревари колку што содржи една сезона. :D :D

Него, за странци најверојатно преодниот рок е затворен, освен ако не бркаат некој, а со оглед на тоа што сите се под договор најмалце до лето, значи таму нема да има промени…

Едино некој наш добар да соберат, мене највеќе око ми фаќа оној Додев од Силекс или Илчо ќе носи млади таленти од Њу Старс. :D

Последно уредено:
Јанкулов аут , нов десен бек Тодор Тодороски од Фљамуртари
Повреден е или го набркале?
Тоше беше доста надежен десен бек, ама не прерасна во тоа што се очекуваше...

Повреден е или го набркале?
Тоше беше доста надежен десен бек, ама не прерасна во тоа што се очекуваше...
Требаше уште летоска да дојди ама пролета ги залажа Јанкулов.

Абе овој од сите клубови да му ги собереш утакмиците нема вкупно натпревари колку што содржи една сезона. :D :D

Него, за странци најверојатно преодниот рок е затворен, освен ако не бркаат некој, а со оглед на тоа што сите се под договор најмалце до лето, значи таму нема да има промени…

Едино некој наш добар да соберат, мене највеќе око ми фаќа оној Додев од Силекс или Илчо ќе носи млади таленти од Њу Старс. :D
А кој е тој ако не е тајна?

Илчо и во Струга не беше лош тренер, само и јас мислам дека ќе форсира деца од Њу Старс. Стратев е во ФФМ, така да не верувам дека ќе даде отказ таму за да го води Вардар. Чеде е во Кипар ја води Красава, кога ќе се види пошироката слика нема некој домашен тренер односно малку ги има и изборот е мал. Костов е во Брегалница. Срле и Горазд не доаѓаат дури е Миленко тука.

Кај ти текна на Стратев, човече :D
Дај ако не Алексо Мацков да го ставиме.

Нема асални наши тренери, ако имаме поголеми амбиции си треба странски тренер, ама да не биде ко пијандурата руски што ни го ставија или некој од аргентиските шеми на свињенко.

ако имаме поголеми амбиции си треба странски тренер
Кој странски тренер бе брат, кој ќе ти дојде да работи во оваа бедотија. Надежно е да се освои титула со домашен тренер, да се ујача буџетот за следна сезона, добар настап во Европа (ко Шкеднија сезонава) и после да се атакува на некој од надвор. Вака, ако се зема некој од надвор ќе мора да е сомнителна фаца со сомнително CV или во превод огромна веројатност за “уште еден во низата“. :D

Нема асални наши тренери, ако имаме поголеми амбиции си треба странски тренер, ама да не биде ко пијандурата руски што ни го ставија или некој од аргентиските шеми на свињенко.
Ја го спомнав од курташак пред некој ден… :icon_lol:

Знам еден странски ултра добар тренер... (к)Ратко (Д)останиќ.

Добро е, и Фатмир Бафто дошол на ред да ни суди конечно. Педантните статистичари треба да проверат дали има друг ваков случај во светот

Знам еден странски ултра добар тренер... (к)Ратко (Д)останиќ.
Седлоски не сака да се откаже од "веќе освоената титула" и план му е да биде в.д селектор до јуни од кога би станал перманентен. Е сега многу несериозно би било ист човек да води и брка историски битен бараж а во исто време и титула за најголемиот Македонски фудбалски бренд после години пауза. Мада кај нас е докажано дека се може, спротивно од сите правила и принципи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom