- Член од
- 20 јануари 2019
- Мислења
- 46
- Поени од реакции
- 32
Е од тоа и ја се плашам..Добро е што носиме млади играчи, лошо е што само ќе ги одржуваме во форма и ќе си одат на крај од сезона![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е од тоа и ја се плашам..Добро е што носиме млади играчи, лошо е што само ќе ги одржуваме во форма и ќе си одат на крај од сезона![]()
Ќе речеме дека ова е мачкање очи како и секоја сезона. Клуб што нема никаква трансфер политика и собира играчи од сезона во сезона ништо не правиме. Земи млад играч обврзи го на договор 4-5 години раскинување 100.000 евра е тоа ќе личи на клуб. Вака е џабе радување кога на лето пола состав ќе си отиде и може пак да се касни со плати па на лето пак ќе се молиме да биде се ко што треба.А замислете да не донесоа никој. Што тогаш?
Знам сега ќе речете подобро со млади, да се под договор и тн... Ама?
Ако беше така, сами требаше да бараме Вардар да игра во втора лига, а не да се радуваме што се спаси.
Супер е, и онака нема стратегија за ништо во државата, па камоли за нашиов посран фудбал.
Ајде Вардар, утре групна презентација на останатите.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Ќе речеме дека ова е мачкање очи како и секоја сезона. Клуб што нема никаква трансфер политика и собира играчи од сезона во сезона ништо не правиме. Земи млад играч обврзи го на договор 4-5 години раскинување 100.000 евра е тоа ќе личи на клуб. Вака е џабе радување кога на лето пола состав ќе си отиде и може пак да се касни со плати па на лето пак ќе се молиме да биде се ко што треба.
Тие што потпишуваат договор на подолг рок имаат клаузула да можат да си заминат со спогодбен раскин во случај на подобра понуда. Нормално, ако клубот должи некому има право на раскин на договор.Вардар без финансиска стабилност нема шанси да го исполни ова што го наброја
најверојатно и самите играчи не сакаат подолг договор со оглед на довчерашната ситуација на клубот
па и да излажат некој да потпише пак ако се деси каснење на платите овие фино лепо можат да си го раскинат договорот
Sent from my iPhone using Tapatalk
Од она ја што знам немале. Денес имале као некој работен состанок и слободен ден, пошто вчера се вратиле од Турција.Имале денеска тренинг знае некој?
Се вратија во понеделникот не вчера. Денес имаа лесен тренинг.Од она ја што знам немале. Денес имале као некој работен состанок и слободен ден, пошто вчера се вратиле од Турција.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
kakvo krilo, kazav i prethodno: avramovski e tromav, nema kondicija i mrzliv. normalno vo nasata mizerna ligi sekoj moze da igra i kako krilo, ama deckoto ne e za po stranite ako zboruvame za malku poasalen level (sto valjda treba da e cel na vardar). nego go mrzi da disi a ne pa da trca po stranite. avramovski asalno moze da igra samo centralno kako polu spic ili i vo sredina vo nasata liga.Најчесто играше како полушпиц, иста позиција како Фелипе.
Али има играно и како десно крило, така да највероватно ќе игра десно.
Ако носењево на Аврамовски, значи дека Марковски не доаѓа, тогаш ептен ќе се разочарам.
Ништо посебно не е Аврамовски и во последно време нема голема минутажа во тимовите во кои настапувал. Во Звезда го играа од време на време, во ОФК стандарден, па после тоа пад во кариерата, иако може да се каже дека настапувал за познати клубови на млада возраст.
Повеќе ми оди дека ќе разочара, како на пример кога го донесовме Денковски...
dali markovski uopste ima raskin na dogovorot? ne gledam zasto se nadevame na igrac koj najverojatno ne ni bil vo realna prilika da dojde a nie sme daleku od kakva i da e odkupnina na bilo koj
Секако дека доаѓа во опција доколку има раскин на договорот, а и кај двете страни (Маркоски и неговиот актуелен клуб на Кипар) постои интерес за такво нешто.[DOUBLEPOST=1549528061][/DOUBLEPOST]dali markovski uopste ima raskin na dogovorot? ne gledam zasto se nadevame na igrac koj najverojatno ne ni bil vo realna prilika da dojde a nie sme daleku od kakva i da e odkupnina na bilo koj
Секако дека е мачкање очи и верувам дека најголемиот дел сме свесни за тоа, ама во ситуација кога и онака тенкиот ростер се осипа со заминувањето на неколку играчи, мораше да се реагира со ангажман на неколку докажани имиња затоа што во спротивно опасно ни е загрозено местото кое обезбедува излез во Европа. Па макар и на 6 месеци само...Ќе речеме дека ова е мачкање очи како и секоја сезона. Клуб што нема никаква трансфер политика и собира играчи од сезона во сезона ништо не правиме. Земи млад играч обврзи го на договор 4-5 години раскинување 100.000 евра е тоа ќе личи на клуб. Вака е џабе радување кога на лето пола состав ќе си отиде и може пак да се касни со плати па на лето пак ќе се молиме да биде се ко што треба.