17.02 во 14чКога играме со Искра?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
17.02 во 14чКога играме со Искра?
Мора да има еден младинец тука.Чекајте бе другари, па што се случува со трансфериве... Фелипе, Битанг, Маркоски, Аврамовски... кој е следен?
Некако не ми е верно сето ова, премногу добро за да биде вистинито.
Гачевски -
Брдаровски, Новак, Манев, Жуниор -
Мицевски, Битанг, Маркоски, Фелипе -
Лира, Аврамовски
Па па па... ако биде овој состав ќе биде јако. Само проблем ќе биде воиграноста за дуелот во Тетово.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Какви се тие договори на 6месеци од озбилен клуб кој сака да игра во Европа?
Страшно, прва понуда и ќе си идат без пари.
Се согасувам со ова ама па не верувам дека го носат како замена за Кире, бар се надевам уште планираат и на него а Аврамовски е додатно.Ако носењево на Аврамовски, значи дека Марковски не доаѓа, тогаш ептен ќе се разочарам.
Ништо посебно не е Аврамовски и во последно време нема голема минутажа во тимовите во кои настапувал. Во Звезда го играа од време на време, во ОФК стандарден, па после тоа пад во кариерата, иако може да се каже дека настапувал за познати клубови на млада возраст.
Повеќе ми оди дека ќе разочара, како на пример кога го донесовме Денковски...
Ако носењево на Аврамовски, значи дека Марковски не доаѓа, тогаш ептен ќе се разочарам.
Ништо посебно не е Аврамовски и во последно време нема голема минутажа во тимовите во кои настапувал. Во Звезда го играа од време на време, во ОФК стандарден, па после тоа пад во кариерата, иако може да се каже дека настапувал за познати клубови на млада возраст.
Не зафркавај, Аврамовски не бил ништо посебно. Баш е сметан за најголем потенцијал во таа исклучително силна генерација на младинци што ја имаше Работнички. Е сега згреши што отиде премлад во клуб како Звезда, каде баш немаат трпение за младите играчи и кариерата не му отиде во посакуван правец. Потврда за тоа се и Тричко, и Бабунски. Али не е воопшто касно да го потврди неоспорниот потенцијал кој го има... момакот е во своите најдобри години. И секако неговото носење, не значи дека Маркоски не доаѓа. Играат на спротивни страни од теренот, и верувам дека и двајцата ги планираат во тимот.Ако носењево на Аврамовски, значи дека Марковски не доаѓа, тогаш ептен ќе се разочарам.