Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Интерпункциски знаци додај. Би требало ваљда да е ФК Вардар - еден живот, една љубов.

Kaj pishi 500 iljadi za Spirovski ?
На Фб ми излезе од некаде неможам сега да го најдам.[DOUBLEPOST=1504196360][/DOUBLEPOST]Transfers news
пред 15 часа ·
OFFICIAL: Stefan Spirovski (Macedonia NT midfielder, 27) from FK Vardar (Macedonia) to Ferencváros (Hungary) - 500.000 €[DOUBLEPOST=1504196425][/DOUBLEPOST]OFFICIAL: Maksim Maksimov (Russia forward, 21) from Trakai (Lithuania) to FK Vardar (Macedonia) - Undisclosed[DOUBLEPOST=1504196747][/DOUBLEPOST]OFFICIAL: Ytalo (Brazil forward, 29) from CRB (Clube de Regatas, Brasil) to FK Vardar (Macedonia) - Free

OFFICIAL: Moustapha Quaynor (Ghana midfielder, 22) from Pascoe Vale (Australia) to FK Vardar (Macedonia) - Free

OFFICIAL: Jonathan Balotelli (Brazil forward, 28) from FK Vardar (Macedonia) to Al-Gharafa (Qatar) - 500.000€[DOUBLEPOST=1504200582][/DOUBLEPOST]OFFICIAL: Miha Mevlja (Russia NT defender, 27) from Rostov (Russia) to Zenit St. Petersburg (Russia) - 8 M€
Се појачаа Зенит

Последно уредено:
Последно уредено:
Тракаи :pusigo:
Добро е, имало и бетер од нас.
И ние да изиграме добро и надвор од терените конечно... ама кога во клубот има луѓе што разбираат фудбал одма е друго.

Значи ова лето, добра пара е заработена ....Од квалификации,продажба на играчи(ако е вистина цената за продажба) ,продажба на билети и Тв права .... Самсоненко треба да вложи во фудбалов поголем фокус ...Веднаш ги врати парите ..... Уште кошарка ми фали ....:(:( Да вложи во кошарка ....Ех бе

Inache ovaj Ytalo na dosta utakmici igral kako polu spic i levo/desno krilo taka da ke mozhi i vo kombinacija zaedno da igraat so Maksimov.

Само што искеширав 18000 за 6 блок карти :):):)
Чудно ми е што купувам вака карти за Вардар .
Ајде уште да ги опнеме Зенит прво коло се да им ебам

едит : Уште 2

Го исплативме самс 24000 , нек се угоде

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom