- Член од
- 30 ноември 2013
- Мислења
- 2.166
- Поени од реакции
- 4.736
Куајнор на позајмица во Пелистер.
Што значи ќе има уште едно место за странец ако добро бројам.
Што пак значи уште едно засилување до крајов на денов ?!![]()
Лошо броиш

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Куајнор на позајмица во Пелистер.
Што значи ќе има уште едно место за странец ако добро бројам.
Што пак значи уште едно засилување до крајов на денов ?!![]()
Го заборавив Маркович сеа ми текнаЛошо броишБез него сме таман, затоа и го пуштаат на позајмица, тоа е тоа веројатно, едино со некој наш ако изненадат ама не гледам кој би било тоа
Edino bomba bi bil Agim Ibraimi, drugi od nashive ne gledam koj mozhit da donesime. So strancite toe to. Dobro e sho go potpishaa Rusinot na 3 godini, gledaat za vo idnina, ama sepak da bev jas bi go potpishal Kire Markoski od Rabotnicki koj bara klub na mestoto na Rusinov, so shto bi oslobodil mesto za stranec, ni fali kvalitetno krilo koe ke pret razlika vo grupive.Горе доле играчкиот и кадровскиот состав ни е комплетиран, освен на левокрилна позиција каде што остануваме само со Шиле, мегутоа како тргнаа со трансфериве ништо чудно да не изненадат на денешниот последен ден со некоја бомба.
Таму може да го игра Петковски и Барсегјан плус и Исени.Горе доле играчкиот и кадровскиот состав ни е комплетиран, освен на левокрилна позиција каде што остануваме само со Шиле, мегутоа како тргнаа со трансфериве ништо чудно да не изненадат на денешниот последен ден со некоја бомба.![]()
Момци некој од вас да има стари слики од Вардар и плус да е расположен за едено мало проектче(страна на ФБ за ФК Вардар) да ми помогне нека ми пише Порака.![]()
Мислам дека Итало дојде бесплатно500 iljadi od Spirovski 500 od Baloteli,pokrien e transferot na Ytalo.