Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Куајнор на позајмица во Пелистер.
Што значи ќе има уште едно место за странец ако добро бројам.
Што пак значи уште едно засилување до крајов на денов ?! :D

Лошо броиш :D Без него сме таман, затоа и го пуштаат на позајмица, тоа е тоа веројатно, едино со некој наш ако изненадат ама не гледам кој би било тоа

Лошо броиш :D Без него сме таман, затоа и го пуштаат на позајмица, тоа е тоа веројатно, едино со некој наш ако изненадат ама не гледам кој би било тоа
Го заборавив Маркович сеа ми текна :D

Горе доле играчкиот и кадровскиот состав ни е комплетиран, освен на левокрилна позиција каде што остануваме само со Шиле, мегутоа како тргнаа со трансфериве ништо чудно да не изненадат на денешниот последен ден со некоја бомба.:)

Горе доле играчкиот и кадровскиот состав ни е комплетиран, освен на левокрилна позиција каде што остануваме само со Шиле, мегутоа како тргнаа со трансфериве ништо чудно да не изненадат на денешниот последен ден со некоја бомба.
Edino bomba bi bil Agim Ibraimi, drugi od nashive ne gledam koj mozhit da donesime. So strancite toe to. Dobro e sho go potpishaa Rusinot na 3 godini, gledaat za vo idnina, ama sepak da bev jas bi go potpishal Kire Markoski od Rabotnicki koj bara klub na mestoto na Rusinov, so shto bi oslobodil mesto za stranec, ni fali kvalitetno krilo koe ke pret razlika vo grupive.

I jas mislam deka treba Markoski da go zemat ama Maksimov e izmislen za nego klasa napagjac.Ovoj Ivanovic potpisan e ili?

Нема потреба од Агим, бидејки тука покрај Шиле е и Барсегјан, така да мислам дека е доволен тимов за оваа сезона, со тоа што потребно е да извадиме конечно и ние некој играч од нашата школа.Конечно треба да им се даде повеке шанса и на децава: Стојчевски, Колевски и Тодоровски ;)

Горе доле играчкиот и кадровскиот состав ни е комплетиран, освен на левокрилна позиција каде што остануваме само со Шиле, мегутоа како тргнаа со трансфериве ништо чудно да не изненадат на денешниот последен ден со некоја бомба.:)
Таму може да го игра Петковски и Барсегјан плус и Исени.

Последно уредено:
Рачунајте тројца од Шиле, Барсегјан, Џигаури, Итало и Максимов се стартери, двајца од нив на клупа треба. Плус тука се младите Петковски, Колевски, Стојчевски, па и Исени може како крило, сите овие ќе добиваат шанса во домашно првенство. Уште еден играч може да значи и пренатрупување, така да јас би рекол добро сме покриени, поготово во напад и одбрана. Средниот ред можда малце шкрипи, Вања и Николов се прв избор а како замена е само Глигоров, мада тука е и Даре по потреба, па и Демири може таму ако се донесе Попов, а во домашно на голем број утакмици може и поофанзивно со Исени во среден ред

Моментално сакам да сум Ацо Стојков во животот омилен лик.Одеш тренираш си во предобри услови истрчаш се убаво тушче,сауни,масажи,гледаш си утакмици за без пари,не те замарат со утакмици да трчеш да се замараш за се овоа плус ти плаќат и тоа доста добро.ЖИВОТ!

Момци некој од вас да има стари слики од Вардар и плус да е расположен за едено мало проектче(страна на ФБ за ФК Вардар) да ми помогне нека ми пише Порака. :)

Момци некој од вас да има стари слики од Вардар и плус да е расположен за едено мало проектче(страна на ФБ за ФК Вардар) да ми помогне нека ми пише Порака. :)

Koga sme kaj stari sliki od Vardar da te prasam dali imas nekoja so Sandre Manevski Macola ili Ljupco Naumovski.

500 iljadi od Spirovski 500 od Baloteli,pokrien e transferot na Ytalo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom