Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Абе што се замарате бе скапи им биле ефтини им биле.
Убаво имаат повеќето пишано на македончето се нешто не му чини. Затоа купете си карти за вас и не се замарајте секако ќе има фешти на стадион, па и такви скапаници што не знаат 2 играчи не ти ги треба на стадион тие освен што може да го поднаполнат буџетот на клубот никакво дрѕго добро не прават, не дека и вака нема да се поднаполни.
Моја проценка е дека по 20к ќе има на секоја утакмица.
Само мене дрѕго ме нервира што управата нималку не се замара за оние редовните мавивачи што идат и домашно првенство и куп и не бираат противници. Што си купуваат Вардар пас карти и слични. Управата за тие треба да покаже респект повеќе и некоја промоција или попусти на карти на производи и т.н.
Со тоа и на другите ќе им даде до знаење дека ако се редовни и идат за Вардар ане противниицте ќе си имаат привилегии.
Во право си поготово за болдираново. Некои па пишувале гледам "ќе има ли попуст за тие што бевме со Копенхаген, Малме". Па ние што идеме секој меч во МК лига и куп дома/гости, што треба да имаме? Бесплатни карти, со неограничено јадење и пиење плус танчерки на полувреме..

Ajde! Posleden den za transveri! Davajte nekoja bomba (bombi*) Vardare!! :oeoeoe:Maksimov i ivanovic neka sa:D

Последно уредено:
Не еден портал (не ми текнува како се викаше) видов дека наводно Вардар изразил желба за доведување на Агим Ибраими.

Баталете тоа екипа.мк што пишуваат, еден трансфер немаат погодено, ова ништо чудно и сами да си склапаат прича, си поврзаа Чеде дека беше во репрезентација кога Ибраими играше добро.. Максимов 3 години договор (y)(y)(y)

Баталете тоа екипа.мк што пишуваат, еден трансфер немаат погодено, ова ништо чудно и сами да си склапаат прича, си поврзаа Чеде дека беше во репрезентација кога Ибраими играше добро.. Максимов 3 години договор (y)(y)(y)

Ибраими во формата од пред 2-3 години беше екстра играч.

Само што мислам дека од јануари е без клуб, и дискутабилно во каква играчка и тренажна состојба е.
Плус и мислам деа беше повреден уште на почетокот на минатата сезона откако потпиша за Астана.

Така да многу прашалници има околу него.

Najdoski vo Vardar !!!
„Најдоски е легенда на Вардар и јас веќе разговарав со сопственикот Сергеј Самсоненко. Тој има големо разбирање и добро знае, па мислам дека наскоро и Најдоски ќе ни се придружи. Патем, Илија беше со Вардар и во Истанбул“, рече спортскиот директор на Вардар, Дарко Панчев.

Najdoski vo Vardar !!!
„Најдоски е легенда на Вардар и јас веќе разговарав со сопственикот Сергеј Самсоненко. Тој има големо разбирање и добро знае, па мислам дека наскоро и Најдоски ќе ни се придружи. Патем, Илија беше со Вардар и во Истанбул“, рече спортскиот директор на Вардар, Дарко Панчев.

Од убаво, поубаво! Само вака нека продолжат. Ми го разубавија утрото.

Najdoski vo Vardar !!!
Секој ден нова радост. Какво лето вардарско...
Боље "трансфер" од овој не можеше да се деси, ова побитно и од играч е.

Куајнор на позајмица во Пелистер.
Што значи ќе има уште едно место за странец ако добро бројам.
Што пак значи уште едно засилување до крајов на денов ?! :D

Куајнор на позајмица во Пелистер.
Што значи ќе има уште едно место за странец ако добро бројам.
Што пак значи уште едно засилување до крајов на денов ?! :D
8 se bez Quanyor, taka da izlea nema :\ Ama pak i cudno ne pishaa na oficijalnana za Maksimov deka ke e posledno zasiluvajne za letovo, taka da nishto cudno da ima ushte nekoj :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom