- Член од
- 30 ноември 2013
- Мислења
- 2.166
- Поени од реакции
- 4.736
Барсегјан како шпиц, Хамбарџумијан како десен бек, во стартната постава на Емренија против Романија вечерва 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Играчот има право да пише што сака на дресот.А зашо Вања го пишале место презимето да му го пишат??
Za 7plasiranata ekipa vo Belorusija, Torpedo igra.Хамба многу нестабилно игра ,а додека Барсегјан игра убаво засега .....13скава е многу добар ,не го знам кој е ,доста е јак![]()
Да го зиаме ли у Јануар, директоре?Za 7plasiranata ekipa vo Belorusija, Torpedo igra.
Нека дадат капарДа го зиаме ли у Јануар, директоре?![]()
Neam nikakva sila pojke jas, Kobrata ili Chede za ta rabotaДа го зиаме ли у Јануар, директоре?![]()
100 000 евра неделно е минималец.Ima li nekade kolkavi se platite na igracite vo Vardar,bas me interesira.
За кој те интересира знам за сите сем новите?Ima li nekade kolkavi se platite na igracite vo Vardar,bas me interesira.
Nikolov, Felipe, Popov, Gacevski, Jiguari, Novak, ustvari kazhi za site so znesh ako ne e problem.За кој те интересира знам за сите сем новите?