Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Само што искеширав 18000 за 6 блок карти :):):)
Чудно ми е што купувам вака карти за Вардар .
Ајде уште да ги опнеме Зенит прво коло се да им ебам

едит : Уште 2

Го исплативме самс 24000 , нек се угоде

Кај се продаваат? Онлајн или на билетара директ?

Ако се земе блок карта, има ли некој информации дали ќе можат различни луѓе да ја користат на различни мечеви?
Пример татко ми сака да дојде за со Зенит, а потоа на следниве 2 меча еден другар што е Германија и нема можност да дојде со Зенит, па да му чувам позиција.. ?

Ако се земе блок карта, има ли некој информации дали ќе можат различни луѓе да ја користат на различни мечеви?
Пример татко ми сака да дојде за со Зенит, а потоа на следниве 2 меча еден другар што е Германија и нема можност да дојде со Зенит, па да му чувам позиција.. ?
Најавено е дека блок картата ќе биде пластифицирана, како Вардар Пас, што значи дека ќе може да ја користи било кој. До 10.09 ќе продаваат блок карти, после тоа само поединечни и ќе се врши замена на ваучерите за пластична блок карта.

Screenshot_2017-09-01-19-17-05.png
screenshot_2017-09-01-19-17-05-png.176583

Последно уредено:
А зашо Вања го пишале место презимето да му го пишат??

Знакчето :cool: Иначе, се понадевав на Боби Николов да му ја дадат 8мицата, а на Фелипе 10ката, можеше Вања 4ка да земе, ама ништо од тоа :( Ај добро е и вака, и на Максимов ќе му стои 10че

Реално многу паметни трансфери напраивме летово, све млади и перспективни играчи, Исени, Муслиу, Ваља, Максимов и искусниот Итало.
Другата година ќе треба да се бара само замени за старите Грне, Глигоров, Попов и Блажевски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom