Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Џиџи ќе мора на сила да се избрка ко што стојат работите. Потребно е да се прекине тренинг...

Има уште 2 песни да се научат сите добро на дербито да пукаат.

Џиџи ќе мора на сила да се избрка ко што стојат работите. Потребно е да се прекине тренинг...
Ти ми глумиш нешто овде австралиец,азија,курци палци.....уствари највечи балканец од сите - упаѓање на тренинг бара.... :P

Спектакл на „Филип Втори“: Германскиот гигант Шалке 04 во мај гостин на Вардар!
2dd1130a-5865-486b-9f10-239e64014332.jpg

http://new.fkvardar.mk/NewsPage.aspx?newsId=138

Јас по принцип не коментирам на по други фан страни ама морам нешто да ве прашам....
Кој ви ја води страната fkvardar.mk? И дали се тоа официјални ставови,анализи и вести на групата или на партиски пултрони?

Јас по принцип не коментирам на по други фан страни ама морам нешто да ве прашам....
Кој ви ја води страната fkvardar.mk? И дали се тоа официјални ставови,анализи и вести на групата или на партиски пултрони?
Колку што знам јас „новинарите” од Екипа ја водат страната, за другото нека каже некој поупатен.

ако не ти се свиѓа не го гледај. еден ден се надевам и вие ќе си имате страна на нет

Како може да бидат официјални вести на група кога страната е на клубот?! Ај размисли. Иначе страната од февруари некаде, ја уредуваат новинар од Екипа заедно со уште двајца други поранешни новинари на Мак. Спорт и Дневник.

Како може да бидат официјални вести на група кога страната е на клубот?! Ај размисли. Иначе страната од февруари некаде, ја уредуваат новинар од Екипа заедно со уште двајца други поранешни новинари на Мак. Спорт и Дневник.
Неубо се изразив.Мислев за новостите шо ги даваат на страната во врска со активностите на навивачка група Комити....Како и да е добив јасна слика фала на тие за информацијата....

Според него само тој може да се нарече спортски новинар, според него само Барселона е фудбалска екипа за гледање, според него Каталонија е земјата во која се образувал и од која на крајот од работниот век ќе прима пензија. Срамно е вакви кретени да се нарекуваат новинари и да поседуваат македонски пасош и да и се исмејуваат на секоја наша екипа ако направи каков било успех. Ако се сеќавате и во квалификациските мечеви со Бате одма после првиот натпревар напиша еден деморализирачки текст за тоа дека македонските никако не заслужуваат да настапуваат во едно европско натпреварување, во фан клуб на Вардар ќе го спомнам и Работнички(се надевам нема да го сфатите ова како провокација) кои пред 2 години беа најблиску од која македонска екипа после Вардар да се квалификува во едно европско фудбалско натпреварување, а оваа свиња напиша текст „Зошто толку еуфорија...“.:facepalm:
Capture.JPG

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom