Дај боже да не е така ама премногу чудни работи се случуваат, премногу.....Во ракомет се приметува тоа, во фудбал не толку ваљда![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај боже да не е така ама премногу чудни работи се случуваат, премногу.....Во ракомет се приметува тоа, во фудбал не толку ваљда![]()
Ти ми глумиш нешто овде австралиец,азија,курци палци.....уствари највечи балканец од сите - упаѓање на тренинг бара....Џиџи ќе мора на сила да се избрка ко што стојат работите. Потребно е да се прекине тренинг...

Ти ми глумиш нешто овде австралиец,азија,курци палци.....уствари највечи балканец од сите - упаѓање на тренинг бара....![]()
Колку што знам јас „новинарите” од Екипа ја водат страната, за другото нека каже некој поупатен.Јас по принцип не коментирам на по други фан страни ама морам нешто да ве прашам....
Кој ви ја води страната fkvardar.mk? И дали се тоа официјални ставови,анализи и вести на групата или на партиски пултрони?
Јас по принцип не коментирам на по други фан страни ама морам нешто да ве прашам....
Кој ви ја води страната fkvardar.mk? И дали се тоа официјални ставови,анализи и вести на групата или на партиски пултрони?
Како може да бидат официјални вести на група кога страната е на клубот?! Ај размисли. Иначе страната од февруари некаде, ја уредуваат новинар од Екипа заедно со уште двајца други поранешни новинари на Мак. Спорт и Дневник.Јас по принцип не коментирам на по други фан страни ама морам нешто да ве прашам....

Неубо се изразив.Мислев за новостите шо ги даваат на страната во врска со активностите на навивачка група Комити....Како и да е добив јасна слика фала на тие за информацијата....Како може да бидат официјални вести на група кога страната е на клубот?! Ај размисли. Иначе страната од февруари некаде, ја уредуваат новинар од Екипа заедно со уште двајца други поранешни новинари на Мак. Спорт и Дневник.