1.Јебига немам партиска книшка па да ме пикнат одма во администрација, кој како си ја наредил.1.Помалце пишувај текстови на форум повеќе работи ќе имаш пари и да преживееш а можеби и за акции да купиш кога ќе има јавна понуда.
2. Ништо повели и другпат. Ете видиш само зборите а ништо не правите само на зборови и на јачење на форум останавте. А чим нешто не правите исто како да не знаете. Да знаевте ќе направевте.
3. Се утепавте по плачење да беше Мурињо или Гвардиола ќе ве разберев ама по тој анонимусот
4. Си се преебал од пари давање.
5. Јас кога идев по утакмици ти по населба си играше.
6. Нема никаков проблем нека направат кој сака да може да купи акции без проблм ќе купам акции во Вардар.
7. Не сум ги ставал јас па да се мои . Ниту пак сум член на партија па ако некој ги пикал по партиска линија па да викаш дека се мои.
Да затоа сум бил преку 200+ утакмици на Вардар . Баш зошто пред избори одам на утакмици(значи ако има избори не смеам да го гледам Вардар логика топови) . Еве уште еден АјнштајнБожем премиер сум па треба на стадион кај што има 1000 гледачи да се појавувам па да ловам гласови
Интелегенција на темава е на завидно ниво
2.Не знаев дека ние сме дел од уиправата на Вардар па да направиме некои промени. Од кога фановите решаваат дали треба пари да се вложуваат во младинска школа или не? Ние може само да збориме и да сугерираме, што ќе прават со парите е нивна работа.
3.Никој не плаче по Милевски, уште еднаш трипаш и тресеш глупости.
4.Па сум се преебал да ти кажам. Не ни живеам до стадион, и за домашна утакмица фрлам пари за превоз, па камоли и за гости. За наши услови и повеќе од доволно сум дал, не знам само кој ти дава тебе право да зборуваш кога со ништо не си придонел за клубот. Доаѓаш од никаде и почнуваш тука сите да не напаѓаш. Го удри пикот уште одамна ти, уште за ракомет кога какаше истотака појавувајќи се ко џокер во покер и ги бранеше ПРОТИВНИЦИТЕ на Вардар. Се гледа колкав фан си.
Т.е. се гледа чиви интереси браниш по темиве, ФК Вардар, РК Металург, претпоставувам дека и за МЗТ навиваш да го комплетираш мотото НАВИВАМ ЗА НАЈАКИОТ кој по некоја случајност е спонзориран од една иста партија.
5.Нормално, кога којзнае колку години си постар од мене. И тоа не ти дава право да се чаталиш пошто си одел во ПОДОБРО ВРЕМЕ а колку ти значел тимот се покажало откако си го шутнал пошто станал послаб. Ај што не си одел на стадион со госдини, туку воопшто и не си го следел. Да си го следел или одел на утакмици бар еднаш ќе си пишел во фан клубов, пошто реално овој фан клуб емкожеби најдоброто место на интернет светов за муабет за фудбалските дешавки во клубот. Нашиот форум повеќеслужи за навивачки работи, така да овсде можеш највеќе информации заклубот да најдеш. Особено што сите што пишуваат се активни членови

6.Браос.
7.Ич не се забележува по муабетите што ги вадиш по темите на која партија си член
Слободен си
Божем премиер сум па треба на стадион кај што има 1000 гледачи да се појавувам па да ловам гласови