А не ти текнало дека може со уште некој сум идел кој нонстоп имал карти ?Od kaj si bil na 10 utakmici koga pred utakmicata so skendija prasuvase kartite kolku se na juzna. Miting ne e utakmica....
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Глупак!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А не ти текнало дека може со уште некој сум идел кој нонстоп имал карти ?Od kaj si bil na 10 utakmici koga pred utakmicata so skendija prasuvase kartite kolku se na juzna. Miting ne e utakmica....
Ne znaes sto mi tekna ... Snimaa reklami vladata na gradski pa izgleda togas si bilА не ти текнало дека може со уште некој сум идел кој нонстоп имал карти ?
Глупак!

Немам намера со кретени да се расправам. Што мислат дека запалиле некоја бакља, И станале експерти по фудбал. Јас кога палев бакљи. Ти бакља не знаеше што е. Па сега да ми продаваш муда за бубрези. И да лепиш партиски ептикети. Мрш таму лингур еден!Ne znaes sto mi tekna ... Snimaa reklami vladata na gradski pa izgleda togas si bil
Кога Вардар дал 6 гола? Од кој 4 гола само во прво полувреме? Кажи експерту еден?Нема врска дека била најубавата утакмица.
Дека не си одел со години на утакмици спознава по тоа што не знаеш ни оваа сезона што се случувало. Со Турново тепавме 5-1, а можевме комотно 15 гола да дадеме. Со Силекс тепавме 5-0 и истотака мечот беше одличен и можевме уште многу да дадеме.
Впрочем годинава сите си заминаа со 3+ голови од Градски, освен Металург кој е единствена екипа која извадси нерешено. Другите не само што беа торпедирани туку беа и максимално надиграни, освен Пелистер кој се држеше можеби и најсдобро од сите противници.
Проблемот се јавува на гости, а Џиџи на првиот меч не покажа ништо поразлично, пошто во Битола немавме ниту една шанса освен мешаница по еден слободен.
Да не правиме муабет колку поквалитетен состав имаме од останатите екипи.
Земи во предвид дека Шкендија не се знаеше ни дали ќе игра во првенството, дека клучните играчи на крај им сеприклучија, и плус оистанаа без Неџипи кој им беше пола екипа.
Офанзивна тактика имаше и Милевски, од тука може да се заклучи колку си го прател Вардар...
Џиџи не е сакан ради други работи. И да освои двојна титула пак нема да биде обожуван, пошто е длабоко навлезен во политика, дреме по митинзи, плус се дрзна и со фановите да се закача. Плус начинот на кој беше поставен во Вардар...
Двојна титулча со ваков состав се очекува од секој тренер, и јас да бидам тренер ќе освојан двојна титула.
Човеков внесува некоја негативна атмосфера во тимот а и на трибините.
Голема разлика не сме дале 6, сме дале 5Кога Вардар дал 6 гола? Од кој 4 гола само во прво полувреме? Кажи експерту еден?

Си кажа дека не дал Вардар 6 гола. кажи кога во прво полувреме дал 4 гола од тие утакмици што ги спомна?Голема разлика не сме дале 6, сме дале 5
Друга работа што со Турново и Силекс имавме 10 пати повеќе шанси.
Турново е пдообар од Шкендија, два пати ја плесна и тоа Шкендија во полн состав, а не преполовена.
На градски со Боби Милевски:
Вардар-Работнички 3-2
Вардар-Тетекс 4-0
Вардар-Турново 5-1
Вардар-Дрита 4-0
Вардар-Пелистер 3-1
Вардар-Металург 1-1
Вардар-Ренова 3-0
Вардар-Силекс 5-0
Стварно ич офанзивно не сме играле![]()
Што има врска тоа со тематаСи кажа дека не дал Вардар 6 гола. кажи кога во прво полувреме дал 4 гола од тие утакмици што ги спомна?

Немам намера со кретени да се расправам. Што мислат дека запалиле некоја бакља, И станале експерти по фудбал. Јас кога палев бакљи. Ти бакља не знаеше што е. Па сега да ми продаваш муда за бубрези. И да лепиш партиски ептикети. Мрш таму лингур еден!
Кога Вардар дал 6 гола? Од кој 4 гола само во прво полувреме? Кажи експерту еден?
Аналогно на ова Боби го тепаше Пелистер 3 пати Џиџи зошто не ги тепаше?Не знаев што се случува со транфери зошто носеа модни дизајнери и некој тотални анонимуси. И стварно немав нерви да читам глупости кој ги прави стручниот штаб на чело со џиџи. И кажав дека ова на калакурница личи. А кога го донеса Ацо стојков кажав е ова е право засилување. Тоа што си прочитал некоја вест и си дознал неколку дена пред мене кој е ново "засилување" не те прави поголем навивач од мене. Се палите на Боби Милевски.И за просечни играчи од Вардар. Дискутирате како да се којзнае кој ѕвезди. Фудбалот не е само урлање по трибини и бодрење на својот тим. Треба некој да фрли повеќе пари во Вардар. Да биде организран на повисоко ниво. Да се има асални младински школи итн. А не само да се урла од трибини а дресот на Вардар го носат играчи кој ни во трет состав на Вардар не би играле во нормален Вардар. Ако толку го сакате Вардар што не издејствувате одлука Вардар да се стави на Берза и сите што вистински го сакаат Вардар да купат акции од клубот. Па со тие пари да ги инвестира во нови асални засилување , асална фудбалска школа . јака организација итн. Или ова е надвор од вашата интелегенција! И така ќе се вртиме во круг со децениции . Бидејќи медиокритетите владеат! Ти до сабаље да пишуваш на форум кој како шутнал кој како проиграл нема да му помогне тоа на Вардар да има поголем буџет појаки играчи. и појака организација и квалитетна фудбалска школа. До сега да ве болеше толку за Вардар ќе се организиравте "навивачите'' ќе го ставевте на Берза ќе купевте акции од Вардар и вие ќе го финансиравте има такви случаево во Шпанија. Ама на форум сите сте јаки. А пола во живот не платиле карта за Вардар. Праша ги тие што беа во Гелзенкирхен колку кошта карта за Шалке без разлика дали се навивачи и дали плаќаат.Што има врска тоа со темата
На Турново, Дрита и Силекс по 3 во едно полувреме им дадовме.
Почна да вртиш филм како сдосега Вардар не играл офанзивно не давал толку голови, а на Градски сите освен Металург досега си заминаа со 3+ голови.
Две екипи си заминаа со 5 гола.
Ако тоа не е знак дека сме играле офназивно и сме ги газеле противниците, ондак незнам што требало да правиме ваљда по 10-0 да тепаме.
Нас ќе не лажеш тука дека сди одел на утакмици, еднаш немаш пишано во фан клубот, едино збориш за 2003 во квалификации за ЛШ кога игравме и само бараш да се вратело тоа време.
Никој не ти замерава што не си одел, ама неможеш нас да не излажеш кога се гледа дека врска немаш што се случувало претходнава полусезона.
Глупости. Не најдобра утакмица, али најдобро полувреме против Работнички оваа сезона, таква игра ретко се гледа. Со Шкендија играа лошо а сепак успеаа да победат ради 10 слаби минути на Шкендија. И на Работнички одбранат беше лоша, али изиграа одлично и Вардар.Не се пали и ти оваа сезона сум бил на преку 10 утакмици на Вардар. И оваа е убедливо најубава игра на Градски во последните неколку години мечот на Вардар со Шкендија. Кога Вардар имал подобра игра за око? Кога во последно време Вардар играл толку офанзивно? Утакмицата на Вардар со Шкенндија е најдобрата и најубавата утакмица што Вардар ја изиграл во последните 3 години. Затоа кажав треба да се остаи уште малку време да видиме во кој правец ќе иде Вардар. А може и во право е Фаранг што вика дека може треба повеќе време да му оставиме време на џиџи. Да не заборавиме и кошаркарите пред Еп во Литванија 2011 на припремите го освоивме последното место на турнирот на земјите од Бивша Југославија. Прата утакмица со Црна Гора ја изгубивме скоро сите ги отпишаа. И на крај кога почна серијата од победи стигнавме до 4 место на ЕП во Литванија во кошарка. Затоа да не избрзуваме, затоа реков да му оставиме малку време на Џиџи па после да му судиме.

1.Помалце пишувај текстови на форум повеќе работи ќе имаш пари и да преживееш а можеби и за акции да купиш кога ќе има јавна понуда.1.Со кои пари да купам акции бе митингаш, немам пари да преживеам, а камоли да купувам акции.
2.Фала што ни кажа како треба да изгледа еден организиран клуб. Не знаевме дека треба во млади играчи да се вложува, да не дојдеше ти да ни кажеш десет години откако сме го правеле тој муабет.
Фала што ни кажа дека играчите не биле доволно квалитетни за Европа, не знаевме ние.
3.Сме се палеле на Боби Милевски
Ете колку си читал во фан клубов.
Затоа се курчиме кога некој вака се улетува ко џокер во покер. Да пишеш прв пат, те поправил некој и никој нема да ти замери што си згрешил, ама не ти се топориш тука не убедуваш нас дека ние сме грешеле иако од авион се гледа колку НЕ го следиш клубот.
4.Ќе ти дадам и сметка колку пари сум дал годинава за Вардар.
Дадов за членска 500 денари, на неколку меча покрај тоа што имам членска дониравме и по 50-100 денари за да се платат адвокати за Кале и Нерези.
За гостувањата плаќавме од 150 до 300 денари, додека за гостувањето во Кичево со воз којзнае колку пари отидоа.
За Македонски услови сум дал и превише, со оглед на тоа што освен нашата навивачка група ретко која друга која оди на фудбал воопшто плаќа карта.
Кажи ми стручњаку ти колку си придонел?
5.Не сум поголем навивач од тебе, пошто ти не си ни навивач. Не е навивач тој што оди само кога клубот е јак, или од дерби на дерби.
6.Ќе го отвориш ли ќесето да купиш некоја акција вака како верен фан?
7.Бтв твоиве почнаа да работат со младинските школи, ама за инает на цело членство на Комити за тренери си поставија фаци кои беа дел од Работнички досега и имаа изнајадено еден тон гомна против Комити.
Еве еден кандидат за БардовциЧудно како баш сите што идат по штабовите на ДПМНЕ а не биел на уткамица на Вардар којзнае од кога, баш во вторникот отидоа, во тие спаѓа и Лион

Да затоа сум бил преку 200+ утакмици на Вардар . Баш зошто пред избори одам на утакмици(значи ако има избори не смеам да го гледам Вардар логика топови) . Еве уште еден АјнштајнТурете им кур на ликови како гомнарот што тресе зелени. Такви ликови се појавуваат на стадион само пред избори, после ги снемува.
Како дошле, така отишле.
Божем премиер сум па треба на стадион кај што има 1000 гледачи да се појавувам па да ловам гласови
Интелегенција на темава е на завидно ниво
Боље у Бардовци него ли да бидам партиски пиун, како тоа објасни ми одеднаш членови на ДПМНЕ баш се решија во втроник да одат коа се знаеше дека нема никој да иде дека скоро сите ќе бојкотираат, како одеданш почнавте од вторник да се враќате на стадион, па кај бевте до сега мајку му стара.Еве еден кандидат за БардовциСум идел по партиски штабови па затоа сум отишол во вторникот на утакмица.
Ај доста беше дискусија со екперти и ајнштајни на темава