Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
1.Помалце пишувај текстови на форум повеќе работи ќе имаш пари и да преживееш а можеби и за акции да купиш кога ќе има јавна понуда.
2. Ништо повели и другпат. Ете видиш само зборите а ништо не правите само на зборови и на јачење на форум останавте. А чим нешто не правите исто како да не знаете. Да знаевте ќе направевте.
3. Се утепавте по плачење да беше Мурињо или Гвардиола ќе ве разберев ама по тој анонимусот
4. Си се преебал од пари давање.
5. Јас кога идев по утакмици ти по населба си играше.
6. Нема никаков проблем нека направат кој сака да може да купи акции без проблм ќе купам акции во Вардар.
7. Не сум ги ставал јас па да се мои . Ниту пак сум член на партија па ако некој ги пикал по партиска линија па да викаш дека се мои.

Да затоа сум бил преку 200+ утакмици на Вардар . Баш зошто пред избори одам на утакмици(значи ако има избори не смеам да го гледам Вардар логика топови) . Еве уште еден Ајнштајн:pos: Божем премиер сум па треба на стадион кај што има 1000 гледачи да се појавувам па да ловам гласови:pos: Интелегенција на темава е на завидно ниво
1.Јебига немам партиска книшка па да ме пикнат одма во администрација, кој како си ја наредил.

2.Не знаев дека ние сме дел од уиправата на Вардар па да направиме некои промени. Од кога фановите решаваат дали треба пари да се вложуваат во младинска школа или не? Ние може само да збориме и да сугерираме, што ќе прават со парите е нивна работа.

3.Никој не плаче по Милевски, уште еднаш трипаш и тресеш глупости.

4.Па сум се преебал да ти кажам. Не ни живеам до стадион, и за домашна утакмица фрлам пари за превоз, па камоли и за гости. За наши услови и повеќе од доволно сум дал, не знам само кој ти дава тебе право да зборуваш кога со ништо не си придонел за клубот. Доаѓаш од никаде и почнуваш тука сите да не напаѓаш. Го удри пикот уште одамна ти, уште за ракомет кога какаше истотака појавувајќи се ко џокер во покер и ги бранеше ПРОТИВНИЦИТЕ на Вардар. Се гледа колкав фан си.
Т.е. се гледа чиви интереси браниш по темиве, ФК Вардар, РК Металург, претпоставувам дека и за МЗТ навиваш да го комплетираш мотото НАВИВАМ ЗА НАЈАКИОТ кој по некоја случајност е спонзориран од една иста партија.

5.Нормално, кога којзнае колку години си постар од мене. И тоа не ти дава право да се чаталиш пошто си одел во ПОДОБРО ВРЕМЕ а колку ти значел тимот се покажало откако си го шутнал пошто станал послаб. Ај што не си одел на стадион со госдини, туку воопшто и не си го следел. Да си го следел или одел на утакмици бар еднаш ќе си пишел во фан клубов, пошто реално овој фан клуб емкожеби најдоброто место на интернет светов за муабет за фудбалските дешавки во клубот. Нашиот форум повеќеслужи за навивачки работи, така да овсде можеш највеќе информации заклубот да најдеш. Особено што сите што пишуваат се активни членови ;)

6.Браос.

7.Ич не се забележува по муабетите што ги вадиш по темите на која партија си член :icon_mrgr:

Слободен си :icon_mrgr:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Што сте направиле бе мрднати, :icon_mrgr: 4 страни за Џиџи и мангупов што мама ебавал по стадиониве во време на Југославија :icon_lol:

Ехх јас на времето...:X3:

Не се чудите ако им кажат од партија и во 6 сабајле ќе идат на стадион :pipi:

А ја па будала се залетав да читам 4 страни дискусија мислев нешто интересно ќе прочитам......

Гледам на сајтот го ставиле и Дин Томески во составот :pos:
Инаку имате ли инфо дали Андреј Ацевски е одново даден на позајмица во Маџари?
АЛен Мутриќ гледам дека играл за младинците викендов и дал два гола, а мислам дека истотака игра и за Скопје како позајмен.
Бар имаат некој Муртиќ во составот, ваљда е он :)
Дарко Ѓурчиновски игра стандардно за Скопје, ама на пријателска со Славија по еден незгоден дуел заработи повреда и претпоставувам ќе биде аут некој период.
Уште за Мерсовски немам информација, ама претпоставувам он си игра за младинци периодов :icon_mrgr:

Ацевски е кај нас бе, не е на позајмица. Со Шкендија беше у состав, го гледав на загревање.

Запазете, Борче Маневски не е во состав, на трибина дреме, а Џиџи во состав за со Шкендија ги земал на клупа Дин Томевски, и Ацевски :facepalm:
Место да почне полека полека Ален да влага у првотимска екипа, они го земаа Дин :tapp:

И после некој ќе ми каже Џиџи не мател нешто внатре во клубот, па ајде му се молам...

Се вртеа муабети дека сакале да ги дадат Маневски и Цикарски на позајмица во Тетекс ама ништо не испадна.
Не му е во планови Маневски по се изгледа, он го избрка Стојаковиќ за да го донесе Петровиќ, таман работа да дозволи Борче да му го земе местото :icon_mrgr:
Мада Маневски имаше и некоја повреда, може уште ја влече пошто не памтам дека играше на пријателскиве o_O
Цикарски може комотно да се прости од тимот, како крило тешко дека влезе, а Џиџи е заљубен во Рибар така да нема шанси да го седне на клупа.

Се вртеа муабети дека сакале да ги дадат Маневски и Цикарски на позајмица во Тетекс ама ништо не испадна.
Не му е во планови Маневски по се изгледа, он го избрка Стојаковиќ за да го донесе Петровиќ, таман работа да дозволи Борче да му го земе местото :icon_mrgr:
Мада Маневски имаше и некоја повреда, може уште ја влече пошто не памтам дека играше на пријателскиве o_O
Цикарски може комотно да се прости од тимот, како крило тешко дека влезе, а Џиџи е заљубен во Рибар така да нема шанси да го седне на клупа.
Нема повреда, со ОФК, не беше во состав, со Тетекс беше на клупа, не доби шанса, во Анталија играше по 10-15 минути. Со Пелистер не беше во состав. И сеа со шошоните не беше во состав.

А Стојаковиќ беше уценуван од шуплето Савиќ, затоа овој си фати штрафта. И еве го растура во Јавор, со Звезда, асистенција со пета, пред некој ден и гол дал (y)
За нашава лига Игор е одличен играч, само терените го ебат него, исто и поголемиот дел од играчите што ги имаме сега на располагање.

Стојаковиќ асистирал со Ѕвезда, дал гол во купот со Јагодина и во првенството со Смедерево, ама на претходсниов првенствен меч не бил ни во составот.
Според мене Стојаковиќ беше подобар од Петровиќ, но за жал и многу подложен на ПОВРЕДИ.
Сепак немаше потреба да го менуваат...
Само незнам од каде го откопаа овој голманов, тешко дрвесимо :confused:
Па и Захов кај се повреди кај си еба мамата...
Симов е лоша замена реално, така да Словенецов ни е подобрата опција во моментов...
Најгреота ми е за Пеџа ако испаднат вистинити уцените кои му ги давале, односно што му барале пари за да игра. Сега треба да игра он, да не изгуби од формата, единствен креативец во нашиот состав.
Оса паднал во форма до даска :tapp:

Да не требаше книшка за играње у Вардар, сеа Јорде ќе ви бранеше, барем бидете поради тоа среќни. :D

Да не требаше книшка за играње у Вардар, сеа Јорде ќе ви бранеше, барем бидете поради тоа среќни. :D
Заеби ти тоа што е удрен во главата и џанак,али за наши услови добар голман е бе.....:D
Многу подобар од овој што ни дојде србово барем....

Заеби ти тоа што е удрен во главата и џанак,али за наши услови добар голман е бе.....:D
Многу подобар од овој што ни дојде србово барем....
Најискрено, знае и зицер да фати, али ако киксне знај кикснато е, па прима гол од пола терен:D

Нема повреда, со ОФК, не беше во состав, со Тетекс беше на клупа, не доби шанса, во Анталија играше по 10-15 минути. Со Пелистер не беше во состав. И сеа со шошоните не беше во состав.

А Стојаковиќ беше уценуван од шуплето Савиќ, затоа овој си фати штрафта. И еве го растура во Јавор, со Звезда, асистенција со пета, пред некој ден и гол дал (y)
За нашава лига Игор е одличен играч, само терените го ебат него, исто и поголемиот дел од играчите што ги имаме сега на располагање.

Го уценувале со платата затоа што кркал јаки пари.Потполно тука се согласувам со управата стар е веќе 32 години има башка мака мачеше со повредите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom