Тетекс фан ^
100% МАКЕДОНЕЦ
- Член од
- 24 јануари 2009
- Мислења
- 2.396
- Поени од реакции
- 883
200 bilo brate
Добро сеа ја ти кажуем дека било по 150 од сигурни извори

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
200 bilo brate
Со фиксен телефон се снимани видеава ?
Инаку секоја чест за Војводи!
Nie si plativme po 200 mkd, po siguren izvor nema, kako bese toa .. ja vikam eve volkot a ti ne eve go tragot.Добро сеа ја ти кажуем дека било по 150 од сигурни извори![]()
Браво ! ! ! Честитки за Војводи и за фудбалерите на Тетекс ! Убаво сте им покажале на планинарите
само напред !
Еве едно видео. За кратко и видео од пенаот ќе има
--- надополнето ---
Еве го и пеналот
абе војводи... поназад нешто прочитав дека брацо повеќе не е спонзор на тетекс... вистина ли е тоа???
ако можи некој нека ми одговори, пошто денојве слушнав некои шпекулации кои ќе ви ги напишам отакко ќе ми одговорите... зависно од одговорот ќе знам дали то било вистина или не!
позз и уште еднаш ЧЕСТИТКИ!!!
Зашо прљава?па нас ни бараја по 300 за утакмицата со Скопје у Автокоманда...плус Тетекс сеа може да јаде казна затоа што имало навивачи на Шкендија.
Значи сте се спремале , и не е како порано , изгледа веќе почанавте да излезите од тој цицијашки менталитет , и гледам сте облекле некои најлончиња , имало и некоја бакла , сигурно ова ви е најголемото организирање во последните неколку години.
Но сепак , не доволно , навивањето ви е како да сте у штрајк со глад и неколку дена не сте јаделе ништо, односно нема душа во навивањето.
И уште еднаш се потврди дека кога играте во Тетово се чуствувате како гости , кај се оние што велеа дека во Тетово има повише македонци него албанци. Колку ве имаше на стадион ?